Yakuza hayranları Kiryu'dan ötürü endişeli

Taylan Bal 21.08.2023 - 19:04
Yakuza hayranları, son fragmanıyla ünlü sevilen karakterleri Kazuma Kiryu'nun alışılmadık bir şekilde ağlarken görüldüğü sahne nedeniyle endişeleniyorlar.

Sega ve RGG Studio, Yakuza hayranlarına Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name adlı yeni oyunun hikayesini ve oynanış mekaniklerini ayrıntılı bir şekilde anlatan bir tanıtım fragmanı sundu. Fragman, Gaiden için hayranları heyecanlandırmış olabilir. Ancak aynı zamanda Kiryu'nun duygusal anlar yaşadığı fragmanın sonlarına doğru yer alan hızlı bir sahne, hayranları oldukça endişelendirdi.

Kiryu'nun sıra dışı duygusal anı dikkat çekti

Hikaye fragmanının sonuna doğru, Kiryu'nun oyunun ilk duyurulduğu anda gördüğümüz yerde oturduğu görülüyor. Kamera yüzüne doğru kaydırıldığında, göz yaşları içinde olduğunu açıkça görüyoruz. Daha önceki Yakuza oyunlarında böyle bir duygu ifadesini hiç görmemiştik.

Bu son derece üzücü sahnelerde bile, Kiryu bu Like A Dragon Gaiden fragmanındaki kısa sahnede gösterdiği kadar duygusal değildi. Bu sahnede aynı zamanda aşağıdakileri söylüyor:

"Daidoji'ye yaklaştım ve öleceğimi ilan ettim. Geçmişimi, yaşamımı ve hatta adımı bile bıraktım."

Yakuza hayranları bu şok edici anı hızla fark etti. Bizim tarafımızdan vurgulandığı gibi, Yakuza subreddit'inde Kiryu'nun ağlayan halini paylaşan ve buna uygun tepki gösteren birçok yüksek puanlı gönderi bulunuyor. Redditor somersaulter2'nin paylaştığı bir gönderide "Bu çok yürek burkucu adam... Bu oyun ateş olacak," dendi.

Kiryu'nun duygusal anı bir hayli konuşuldu

Diğer hayranlar ise sahneyi paylaşarak Kiryu'nun Like A Dragon Gaiden'da ne kadar "paramparça" olacağını ve bunun da ona başına gelenler göz önüne alındığında mantıklı olduğunu ifade ediyor. Ancak şu ana kadar çoğunluğu yeni halat silahı ve casus kıyafetini sergileyen görüntüler nedeniyle bu durum pek belirgin değil. Bu çöküntü anından Infinite Wealth'te gördüğümüz tuhaf saçlı sert adam haline nasıl geçeceğini görmek ilginç olacak.

Yakuza evreninin sevilen kahramanı Kiryu'nun sıra dışı duygusal anı, oyuncu topluluğunu hem heyecanlandırıyor hem de endişelendiriyor. Yeni oyunun içeriği ve hikayesi hakkında meraklı bekleyiş, Yakuza hayranlarını oyunun çıkışına daha da heyecanlandırıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2023 19:27
En son Yakuza 3 te bu kadar ağlamıştı. Hikayeyi bilenler zaten Kiryu'nun niye Yakuza 6 dan sonra zor durumlar yaşayabileceğini veya ağlayabileceğini bilir. Bence yaşadığı onca şeyden sonra bu adamın ağlaması gayet normal.
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2023 00:49
Kiryu ağlamasın da kimler ağlasın. Garibim bir gün yüzü göremedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2023 22:16
Woke kiryumu geliyor yoksa, taş fırın erkeği gitti de duygusal kiryu mu oldu. toshihiro nagoshi ayrılıktan sonra bu seriden pek bi beklentim yok. Oyunun beyni gitti resmen. Mgs'den ayrılan kojima olarak düşünün. Ya da bayonetta'dan ayrılan hideki kamiya olarak düşünün.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza hayranları endişeli
İlginizi Çekebilir