Yakuza: Kimawi 2'nin karakterleri adına yeni bir video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 11.09.2017 - 13:53
Acımasız karakterler, Yakuza evrenine geri dönüyor.

Yakuza serisini geri getirmek isteyen Sega, hem Yakuza 6 hem de ayrı serisi olan Kimawi ile oyunculara tekrar seriyi yaşatmayı planlıyor. Yakuza Kimawi, Playstation 2'de çıkan ilk Yakuza'nın yenilenmiş versiyonu olarak satışa sunulmuştu. Geri dönüşü pozitif olarak alan Sega, bu sefer Yakuza 2'yi Playstation 4'e uyarlamaya başlamıştı. Motor olarak Yakuza 6'nın ana motorunu kullanacak olan Yakuza: Kimawi 2, Aralık ayında sadece Japonya'daki oyuncularla buluşacak. Batı marketine gelmesini bekleyen Avrupalı ve Amerikalı oyuncular, Sega'nın oyunu çevirmesini bekliyor.

Yakuza: Kimawi 2'nin karakterleri adına yeni bir video yayınlandı

Playstation 4'e çıkmasına birkaç ay kala Sega ses aktörlerini ofise çağırdı ve yaşlı karakterlerin ses kayıtlarına başladı. İçlerinde aynı seslendirme aktörleri bulunsa da bazı karakterler için yeni ve deneyimli kişiler seçildi. Konu daha çok hikaye anlatımı ve oynanışı birleştirmek olunca, Yakuza oyunlarının hem grafik sekmesi hem de sesin kalitesinin ön planda bulunması gerekli. Sega aynı zamanda geri dönecek olan karakterler ait birkaç oyunu içi görüntü yayınlamış bulunmakta. Aynı zamanda ses aktörlerinin çalışırken nasıl tepki verdiklerini yayınladıkları videoda görebilirsiniz.

Yakuza: Kimawi 2, Aralık ayında PS4 için satışa sunulacak, yapımın diğer ülkelerde satılıp satılmayacağı ise henüz bir bilgi yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza: Kimawi 2'nin karakterleri adına yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir