Yakuza: Like a Dragon, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak

Özgür Deveci 12.09.2020 - 16:55
Ryu Ga Gotoku Studio tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Yakuza: Like a Dragon, 10 Kasım'da Xbox Series için piyasaya çıkacak.

Ryu Ga Gotoku Studio tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan rol yapma oyunu Yakuza: Like a Dragon'un Xbox Series için çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 10 Kasım 2020 tarihinde Xbox Series X ve Xbox Series S platformları için piyasaya çıkacak. Yayıncı SEGA tarafından belirtilene göre "Yakuza: Like a Dragon ayrıca Xbox One, PlayStation 4, Windows 10 ve PlayStation 5 için yayınlanacak. Önümüzdeki haftalarda tüm platformlar için çıkış bilgilerini paylaşacağız. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin." ifadelerinde bulundu.

Aslında oyunun daha önce 13 Kasım 2020 tarihinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacağı duyurulmuştu. Ancak Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarının çıkış tarihlerinin duyurulmasıyla birlikte Microsoft kanadına ek olarak oyunun hem PlayStation hem de PC sürümleri de 10 Kasım tarihine geri çekilebilir. Şahsen, yayıncı firmanın bununla ilgili yakın bir zamanda paylaşım yapacaklarını düşünüyorum.

Yakuza: Like a Dragon, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak

Yakuza: Like a Dragon, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak

Oyunun Microsoft Store sayfasında belirtilenlere göre, Tokyo'da yakuza ailesinin düşük rütbeli adamı Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Asla inancını kaybetmez, sadakatini göstererek cezasını çeker ancak dışarıda kimsenin onu beklemediği topluma geri döndüğünde en çok saygı duyduğu adamın klanını yok ettiğini keşfeder. Kafası karışmış ve yalnız bir hâldeyken ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği öğrenmek ve hayatını geri kazanmak için bir göreve başlar ve çıktığı bu yolculukta şehirdeki dışlananlar için beklenmedik bir kahramana dönüşür.

Dinamik RPG savaş sistemiyle en zayıf durumdan ejderha seviyesine yükselin

Daha önce hiç deneyim etmediğiniz dinamik RPG savaşlarını yaşayın. Yakın Koruma’dan Müzisyen’e kadar 19 benzersiz Meslek arasında geçiş yapın ve savaş alanını silaha dönüştürün. Kafataslarını çatlatmak için beyzbol sopaları, şemsiyeler, bisikletler, sokak tabelaları ve her şeyi kullanın!

Yeraltı suç dünyasının oyun alanına girin

Kafaları ezmekle meşgul değilseniz çarşıya uğrayarak bazı klasik SEGA oyunlarıyla keyifli vakit geçirin, Yokohama'nın etrafında yasaklanmış bir go-kart yarışında oranın yerlileriyle yarışın, 50 benzersiz alt hikâyeyi tamamlayın ya da modern bir Japon şehrinin manzarasının tadını çıkarın. Yakınlarda her zaman yeni bir şey vardır.

Son olarak oyunun daha önce yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 16:27
Reyiz geliyor gel bakalım oynamak için sistemim hazır ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza: Like a Dragon, Xbox Series için 10 Kasım'da çıkacak
İlginizi Çekebilir