Yakuza Online, 2 milyon kayıtlı oyuncu rakamına ulaştı

Furkan Güler 27.04.2019 - 02:23
Yapımcılar mutlu.

Yakuza serisini mobil platformda deneyim ettiren yapım Yakuza Online kanadından yeni bir haber geldi. Geride bıraktığımız dönemlerde resmi olarak duyurulan ve hemen sonrasında piyasaya sürülen yapım, 2 milyon kayıtlı oyuncu sayısını geride bırakmış durumda. Oynaması ücretsiz bir yapım olan Yakuza OnlineYakuza 6: The Song of Life'tan sonra geçen olayları konu ediniyor. Yakuza serisine aşina oyuncuların tanıyacağı Kazuhiro Nakaya ise oyunun ana karakterini seslendiriyor.

Yakuza Online, 2 milyon kayıtlı oyuncu rakamına ulaştı

Tüm bunların yanında 2016 yılında, Toshihiro Nagoshi (Yakuza serisinin tepe geliştiricilerinden) herhangi bir Yakuza oyununun kesinlikle mobil platformlar için çıkmayacağını açıklamıştı.. Aradan geçen bir iki ardından neler değişti bilmiyoruz ancak, Yakuza serisinin mobil platformlarda bu denli başarılı olması yapımcıları şaşırtmıştır. Geride bıraktığımız sene çıkan Yakuza Online, konsol platformlarında karşılaştığımız mekanikleri mobil platforma çok iyi bir şekilde uyarlamış. İçerik anlamında yeni içeriklerle devamlı olarak beslenen oyun, bakalım bu başarısını ilerde sürdürebilecek mi? Tüm bunların yanında oyunun 2 milyon barajını aşmasının şerefine yapımcılar, oyunculara hediye verecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 29.04.2019 18:15
kart oyunlarından nefret ediyorum konu yakuza bile olsa oynamam yazıklar olsun sega ya o kadar heyecanlandırdılar kart oyunu çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza Online, 2 milyon kayıtlı oyuncu rakamına ulaştı
İlginizi Çekebilir