Yakuza Serisi Xbox One'a gelecek mi?

Ahmet Özçilingir 10.02.2019 - 00:11
Sorunun cevabı belli gibi

Adı Playstation ile anılan Yakuza serisi, böyle anılmaya devam edecek gibi görünüyor. Yakuza serisinin geliştiricisi Sega'dan gelen açıklamaya göre Yakuza serisi Xbox One için yayınlanmayacak. Sega'nın gelecek planları arasında Yakuza'yı Xbox'a getirmek gibi düşünce yer almıyor.

Yakuza Serisi Xbox One'a gelecek mi?

Yakuza serisi uzun yıllar boyunca Playstation özel oyunuydu. Otijinal Yakuza oyunları Japonya'da Wii U için de yayınlandı. Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami PC için de piyasaya sürüldü. Sega Yakuza serisini farklı platformlara aşımaya başlamış olsa da, bu platfromlar arasında Xbox One yer alamaycak gibi görünüyor. Sega Avrupa hesabı twitter üzerinden sorulan soruya, Sega'nın Yakuza serisini Xbox One'a getirme gibi bir planının olmadığı şeklinde bir yanıt verdi.

Xbox kanadının Japonya'ya özel bir ilgisinin olduğunu biliyoruz. Japon oyuncular Xbox'a sıcak bakmasalar da Microsoft, Japonya'yı gözden çıkarmış değil. Bir sonraki nesilde Microsoft'un Japon oyunculara özel içerik üreteceği değerlendiriliyor. Xbox kanadı yeni nesilde Japon oyuncuları çekmek için neler yapacak merak konusu. Siz de fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2019 22:12
Yakuza Kiwami 19 şubatta çıkıyor, daha çıkmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza Serisi Xbox One'a gelecek mi?
İlginizi Çekebilir