Yakuza serisinin yapımcısının yeni oyunu Judgment'tan yeni video

Ahmet Özçilingir 9.03.2019 - 15:49
Judgment'ten yeni oynanış videosu

Yakuza serisinin yapımcısının yeni oyunu Judgment'tan yeni video geldi. Sega'nın köklü serisi Yakuza oyunlarını geliştiren Ryu Ga Gotoku Studio'nun yeni oyunu Judgment, Yakuza oyunlarına olan benzerliği ile dikkat çekiyor. Grafik motorundan, animasyona, hatta şehir tasarımına kadar buram buram Yakuza kokan Judgment için yayınlanan yeni oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

 Judgment ne zaman çıkacak?

Özel dedektif Takayuki Yagami ve ortağı Kaito bir seri katilin izini sürecek. BU iz sürme sırasında oyunda çeşitli teknolojik aletler de kullanabileceğiz. Judgment'ta İngilizce ve Japonca seslendirmenin yanı sıra, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca altyazı seçenekleri de yer alacak. 

Judgment, Yakuza benzeri bir oynanış sunacak.  Özel dedektif Takayuki Yagami rolüne bürünecek olan oyuncular, günümüz Tokyo'sunda bir seri katil davasını çözmeye çalışacaklar. Ana karakterimiz Takayuki Yagami'nin, her zaman inançları için savaşan bir karakter olduğu belirtiliyor. Bakalım Judgment Batılı oyuncuları da yakalayabilen bir yapım olmayı başarabilecek mi? Yakuza serisi ile oldukça benzerlik taşıyan oyun, Japonya'da PlayStation 4 için 4 Aralık'ta, Amerika ve Avrupa için ise 25 Haziran'da yayınlanacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 23:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2019 09:54
Çok coşuyorum bu oyuna yakuza serisi zaten efsane
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2019 18:10
Sürekli yayan, araç kullanmadığımız, GTA, L.A. Noire ve Watch Dogs çakması, Yakuza modu gibi olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza serisinin yapımcısının yeni oyunu Judgment'tan yeni video
İlginizi Çekebilir