Yapılamayan Fallout filminin gizemi ortaya çıktı

Murat Halilbeyoğlu 19.03.2011 - 13:22
Belki bu sefer olur? Ne dersiniz?
Zamanında Interplay Films adlı bir firma olduğunu biliyor muydunuz? Peki onların az kaslın bir Fallout filmi yapacak olduklarını biliyor musunuz? Film hiç çıkmadı ancak senaryonun yazarı en sonunda tüm detayları açıkladı.

The Vault'taki habere göre Brent F. Friedman tarafından bir Fallout filmi için senaryo yazılmış. Bu konuyla pek çok stüdyo ilgilenmiş ancak bir anlaşma yapılana kadar Interplay Films 2000 yıllarında kapanmış ve dolayısı ile film iptal olmuş.

Friedman'ın senaryoyu bitirme fırsatı olmamış ancak sinopsis olarak 15 sayfalık bir bölüm yazabilmiş. Bu sayede film hakkındaki genel bilgiyi edinebiliyoruz.

Yapılamayan Fallout filminin gizemi ortaya çıktı
Tanıdık geldi mi?
Film temel olarak Fallout 1 ile alakalı olacak ancak senaryoda Fallout evreninden The Brotherhood of Steel gibi eksikler de mevcut. Yine de filmin içerisinde Vault 13, Vault Dweller, The Overseer ve The Master mevcut.

Fieldman'ın verdiği son detay ise şu şekilde:

"Bunca zamandan sonra yazılanları okumak halen çok eğlenceli, bunu 1998 gibi, Fallout 2 yeni çıktığında yazmıştım. Kesinlikle değiştirmek istediğim şeyler mevcut, zaten içerisinde tarihi geçmiş pek çok referans var, ancak bu hikayenin hala bayıldığım yönleri ve sahneleri mevcut.”

Siz ne dersiniz? Şimdilerde güzel bir Fallout filmi iyi olmaz mıydı? Hafif Mad Max atmosferinde, elbette yönetmen Uwe Boll olmadığı sürece.
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yapılamayan Fallout filminin gizemi ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir