The Piano, Haziran ayında Steam platformunda yerini alıyor

Hürkan Çalışkan 18.05.2018 - 01:02
Korku ve dedektiflik türünü sevenler için alternatif olabilecek bir oyun.

Mistaken Visions tarafından geliştirilen, noir efektli psikolojik korku ögeleri içeren The Piano, 4 Haziran tarihinde Steam’da yerini alıyor.

Paris sokaklarında, gizemli cinayetlerin peşinde

Mistaken Visions’un geliştirdiği The Piano, yarı korku, yarı hikaye odaklı ve yarı dedektiflik oyunu olarak adlandırılıyor. Geliştirici, oyun içerisindeki huzursuz havayı perçinleyebilmek için bu yapım üzerinde beş yıl çalışıldığını belirtiyor. 

Büyük savaşın sonrasında geçen hikayede, Amerikalı bir baba ve Fransız bir annenin çocuğu olan piyanist John Barnerway oyunda ana karakter olarak yer alıyor. George, Louis ve Valentine adlı tanınmış piyanist üç erkek kardeşe sahip olan John, uzun süre onların gölgesinde yaşıyor. Daha sonra üç kardeşin cinayete kurban gitmesi sonucu ana karakterimiz John Barnerway suçlanıyor. John yaşananlara cevap aramak için Paris sokaklarında yalnız dolaşırken kendini birden cadı avının ortasında buluyor.

Geliştirici Mistaken Visions, aslında oyunu 24 Mayıs tarihinde piyasaya sürmeyi planlıyordu, ancak yaşanan beklenmedik teknik sorunlar, oyunun 4 Haziran tarihine ertelenmesine neden oldu. Steam platformunda yer alacak oyunun 9.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı da belirtildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 09:22
Sektörün bu tarz oyunlara da ihtiyacı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarı korku ve dedektiflik temalı The Piano Haziran'da geliyor
İlginizi Çekebilir