Yarın Buz Ejderhası uyanacak!

Murat Halilbeyoğlu 14.02.2011 - 14:59
Dragonica 15 Şubat’ta bir çok yeniliklerle karşınızda
Avrupa’nın önde gelen ücretsiz oyun yayıncısı https://www.gPotato.eu Gala Networks Europe, ücretsiz aksiyon MMO oyunu Dragonica’nın yeni genişleme paketi Buz Ejderhası’nın yayınlanacağını duyurmaktan büyük bir kıvanç duyar. Genişleme paketi, 15 Şubat Salı günü seviye sınırlamasının 75 olduğu oyuncuların keşfedebileceği yepyeni bir kıta, oyun içi pazarları ve açık arttırma alanlarını kapsayan yepyeni özelliklerle hazır olacak.

Yarın Buz Ejderhası uyanacak!
15 Şubat’ta, yeni kıta Pagosia keşfedilmeyi bekleyen birçok köşesiyle Dragonica severlerle buluşacak. Pagosia’nın büyük bir kısmı buz ile kaplı ve buzlu görünümüyle sadece insanı ürküten hayaletlere özgü yaratıkların mesken tuttuğu bir yer. 62. seviyeden itibaren olan tecrübeli kahramanlar Pagosia’nın birçok yeni haritasının keyfine vararken, karakter ve günlük görevlerle 75. Seviyeye kadar yükselme şansı elde edecekler!

Buz Ejderhası’nın Uyanışı ayrıca daha bu seviye yarışında olmayan Dragonica oyuncuları için de özellikler sunuyor.  15. ve 40. Seviyeler arasındaki oyuncular için Azap Kalesi (Citadel of Torment ), Wolves Den (Kurtlar İni ) ve Underground Graveyard (Yeraltı Mezarlığı ) gibi üç yepyeni zindan mevcut olacak. Bundan başka, Stratejik Defans Modu (F7) ile 48.Seviye üzerindeki oyuncular canavarlara direk olarak saldırabilecek veya savunma yapıları kurarak onlara engel olabilecekler.  Bu genişlemede herkes için güzellikler mevcut!

Yarın Buz Ejderhası uyanacak!
Buz Ejderhası’nın Uyanışı ile ayrıca satıcı sergisi gibi bazı fonksiyonel özellikler de eklenmiş olacak. Bu özellikle oyuncular herhangi bir harita üzerinde bir dükkân kurup mallarını görev haritalarının girişleri gibi karlı mekânlarda satabilme imkânı elde edecek. Warp kulesi ücretlerinin 3% ve 50% oranlarında oyunun her yerinde azalmasıyla etrafta dolaşmak da ayrıca daha ucuz olacak. Klan üyeleri ayrıca Emporia savaşları için kullanılan tüketilebilecek eşyaları satabilecekleri satıcıyla keyiflenecekler. Artık değerli Klan EXP yerine altın kullanan yeni Emporia ihale sistemi için kullanılacak yeni klan mezarlığı da mevcut yeniliklerden bir tanesi olarak göze çarpıyor.

-Basın Bülteni
 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 03:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarın Buz Ejderhası uyanacak!
İlginizi Çekebilir