Yarın yayınlanacak The Swords of Ditto'dan çıkış fragmanı geldi

Nagihan Selin İnce 23.04.2018 - 21:36
Sevimli mi sevimli bir macera oyunu

Netflix'in Castlevania serisinin arkasındaki isim Powerhouse Animation'in animasyonlarını yaptığı ve Devolver Digital ile  onebitbeyond'un geliştirdiği, The Swords of Ditto yarın piyasaya çıkacak, oyundan bunu kutlamak için bir fragman yayınlandı.

The Swords of Ditto 24 Nisan'da PS 4 ve bilgisayarlar için piyasaya çıkıyor

Bir aksiyon RPGsi olan The Swords of Ditto oyununda şeytani düşman Mormo'ya karşı durmak bilmeyen savaş verecek, ve bu sırada karakterimizi geliştirmek için başka düşmanlar ile mücadele edeceğiz. 

Yayınlanan fragmanda bir adada gözlerini açan karakterin düşman Mormo'nun mor renkli kalesini gördüğünde kılıcını kuşanıyor ve koşarak şatosuna gidiyor, sonuç hüsran. Bu sefer düşürdüğü kılıcı başka bir karakter eline alıyor ve köyde vakit geçirerek, başka düşmanlarla savaşarak kendini geliştiriyor. Bu sefer iki kişi saldıran karakterler düşmanı yenmeyi başarmış gibi duruyor. Grafikleri son derece sevimli olan The Swords of Ditto'nun bu fragmanı oyunun işleyişini de anlatıyor bir nevi, yalnız  başına şeytani düşman Mormo'ya karşı durmak sanıldığı kadar kolay değil ve kendinizi geliştirmeden şatosuna gitmeyin.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarın yayınlanacak The Swords of Ditto'dan çıkış fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir