Yarış oyunu Dakar 18 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Hürkan Çalışkan 5.09.2018 - 14:01
Dakar 18 için yeni bir video yayınlandı.

Bigmoon Entertainment tarafından geliştirilen, Deep Silver tarafından ise yayıncılığı üstlenilen ve gerçekçi bir ralli simülasyonu olan Dakar 18 için yayın tarihini de belirten bir tanıtım videosu yayınlandı.

Dakar 18, 28 Eylül’de Avrupa piyasasında yerini alacak

Güney Amerika’da Amaury Sport Organisation (A.S.O) tarafından yapılan ünlü ralli yarışlarının gerçekçi bir simülasyonu olan Dakar 18 için yepyeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Dakar 18 çarpıcı görüntüler içermesinin yanı sıra motosikletler, arabalar, kamyonlar, dört tekerler ve SxS'ler gibi çeşitli araçları da bünyesinde barındırıyor. Bunların yanı sıra oyun, şimdiye kadar yapılan en büyük açık dünyalardan birini sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca resmi Dakar 2018 yol kitapları ile gerçekçi bir navigasyon sistemini oyun sevenlere sunacak olan oyun, gerçekçi araç fiziği sistemini de içeriyor.

Oyuncular kendilerini geliştirebilmek için çevrimdışı mod deneyimi yaşayabilecekken, çevrimiçi mod ile çok oyunculu yarışlarda mücadele edebilecek. Son olarak Dakar 18’in tanıtım videosunda görebileceğiniz üzere 25 Eylül tarihinde Kuzey Amerika’da yayınlanması planlanıyor. Avrupa için ise 28 Eylül tarihinde raflarda yerini alacak. Yayınlanan tanıtım videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarış oyunu Dakar 18’den yepyeni bir tanıtım fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir