Team Sonic Racing için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı

Hürkan Çalışkan 10.08.2018 - 15:40
Sevimli dostumuz Sonic ile tekrar bir araya geliyoruz.

Sumo Digital tarafından geliştirilen ve ünlü şirket Sega tarafından ise yayıncılığı üstlenilen efsane Sonic karakterinin yer aldığı yarış oyunu Team Sonic Racing için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Team Sonic Racing’den oyun içi tanıtım videosu 

Sega, oldukça popüler Sonic serisinin yeni yarış oyunu olan Team Sonic Racing için yepyeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Yayınlanan yeni tanıtım videosu Team Sonic Racing içerisindeki yeni ekip mekaniği üzerinde yoğunlaşıyor. Oyun, içerisinde arkadaşlarınız ile eğlenceli bir mücadeleye tanık olmanız için arcade ve hızlı tempolu yarış stillerini bir araya getiriyor. Ayrıca Team Sonic Racing içinde oyuncular, 3 farklı karakter tipinden istediğini seçebilecek ve yarış türüne uygun olan araç seçeneklerinin kilidini açabilecekleri yarış stillerini kontrol edebilecek.

Team Sonic Racing yarış başına 12 oyuncu ile ve istenirse 4’e bölünmüş ekran ile oynanabilecek. Bunun yanı sıra Grand Prix modu, Gösteri modu, Zaman Denemesi ve Takım Macera modu gibi çeşitli çevrimiçi ve çevrimdışı modlara sahip olacak. Ayrıca oyunun temel özelliklerine ve karakterlerine uygun olan bir hikaye deneyimini de içeren bir macera modu Team Sonic Racing’de yer alacak. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarış oyunu Team Sonic Racing için yeni bir oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir