Yayınlanan bir oyuncak Spider-Man’in yeni gücünü gösteriyor

Nagihan Selin İnce 20.04.2018 - 23:10
Kahramanımız filmlerde çok farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir.

Spider-Man (Tom Holland), Avengers: Infinity War filminde bir sürü yeni özellik kazanıyor. Fragmanlarda ve kliplerde gösterilmemesine rağmen Peter Parker’ın giydiği Iron Spider kostümünde yeni bir eklenti var ve bu bir oyuncak sayesinde ortaya çıktı. 

Spider-Man Avengers: Infinity War'da sandığımızdan daha fazla güce sahip

Hot Toys’dan satın alabileceğiniz The Spider-Man oyuncağı inanılmaz derecede detaylandırılmış ve bunu bir instagram gönderisi sayesinde gördük ve yeni kostümün Iron Man ile ortak yanları var gibi duruyor. İki kostümün de Palm Repulsor’a (avuç içi reaktör) sahip olduğu görülüyor. Bunun neden bizi şaşırtmayacağıyla ilgili birkaç neden var. İlk ve en önemli olarak çizgi romanlardaki Iron Spider kıyafeti de bunlara sahiptir. Buna ek olarak Tony Stark, Spider-Man’in kostümünü tasarladı. Neden kendi en sevdiği silahlardan birini eklemesin ki?

Oyuncak görüntülerinde de görülen mekanik kollara ek olarak reaktörlerin Peter Parker’ın Thanos ile olan savaşında ilginç kazançlar sağlayacağı  düşünülüyor. Ne de olsa düşmanlarına enerji patlatırsa, kostümünün güzel donanımına ek olarak Spider-Man güçlü bir müttefik haline gelebilir. 

Görünen o ki; Spider-Man’in hala yolun başında bir süper kahraman olmasından dolayı yeni yeteneklerine alışması biraz zaman alabilir. Spider-Man’i izlemeyi bu kadar eğlenceli kılan şeylerden biri de hala süper kahraman olmaya alışmaya çalışan bir çocuk olması.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 14:44
yeter arkadaş yeter spoiler yemiyim diye aylardır dodgeluyorum böyle haberleri marvel hala video oyuncak ot bk çıkarıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yayınlanan bir oyuncak Spider-Man’in yeni gücünü gösteriyor
İlginizi Çekebilir