1/4

Yazın oynanabilecek oyunlar

Mahmut Saral 2.07.2010 - 16:48
Dersler bitti, şimdi oyun zamanı
Oyunlar ve dersler... Her yanımız onlarla sarılı. Oyun oynayarak zevki saatler geçirebilir ve yapımlar hakkındaki merakımızı giderebiliriz. Diğer yandan dersler ise, okulu bitirip hayata adım atabilmek için çok önemli. Fakat şu bir gerçek ki oyun oynamak, ders çalışmaya nazaran daha eğlenceli. Seçim yapmak bize kalmış. Bir düşünün. Bir yanda oyunlar, diğer yanda da bitirilmeyi bekleyen ödevler. Hangi tarafı tercih ederdiniz? Karar vermek zor değil mi?

Eğer yıl boyunca dersleri seçip de oyunları rafa kaldırdıysanız, artık üzerlerindeki tozları silme vakti geldi. Önümüzde uzun bir tatil dönemi var ve bu zaman zarfında dinlenip eğlenirken, ayrıca oynamaya vakit bulamadığınız oyunları da bitirebilirsiniz. Tabii ki hepsi birden karşınıza gelince karar vermek zorlaşabiliyor. İşte size bazı tavsiyeler...

God of War 3 - PS3

Yazın oynanabilecek oyunlar
Tüm işleri Zeus bozdu. Affetme duygusu olmayan Kratos, daha da ölümcük bir hal aldı. Ve Kratos son perdeye geldiğinde, hatalı olduğu ruhlardan af dileyecekti... Uzun yıllardır geri dönmesi beklenen Kratos, GoW2'de bıraktığımız yerden macerasına devam ediyor. Müthiş grafikler, harika senaryo, destansı müzikler ve bitmeyen aksiyon, sizi Yunan mitolojisinin derinliklerine indiriyor. Sadece PS3 için çıkan God of War 3, her yetişkin oyuncunun tecrübe etmesi gereken bir yapım.

Battlefield: Bad Company 2 - PC, PS3, X360

Yazın oynanabilecek oyunlar
Daha büyük, daha detaylı, daha heyecanlı... DICE, iki numaralı Bad Company'de oyuncular için heyecanlı operasyonlar hazırladı. Dört kişilik ekibe mensup bir karakteri yöneterek dağlara çıkın, ölü şehirlerde düşman avlayın, tank kullanın veya helikopterle yağmur ormanlarında süzülürken, sizi yere indirmek isteyenleri yok edin. Bad Company 2, devasa haritaları, güzel grafikleri ve başarılı fizikleriyle hem tek kişilik, hem de çoklu oyuncu modlarında ilk tercihlerinizden olabilir.