Yeni Adam Sandler filmi duyuruldu

Emir Özkayalar 1.05.2022 - 12:52
Adam Sandler yeni filmini duyurarak uzun zamandır dönen söylentileri doğrulamış oldu. Yapım Netflix için çekiliyor.

Nisan ayının başlarında bazı söylentiler çıkmıştı. Söylentiler Adam Sandler’ın, Uncut Gems filminin yönetmenleri Safdie kardeşlerle bir araya gelerek yeni bir film üzerine çalıştıklarına işaret ediyordu. Sanatçı geçtiğimiz günlerde, söylentilerin doğru olduğunu doğruladı. Yeni Adam Sandler filmi, Netflix için hazırlanıyor.

90’lı yıllarda popülerliği artan usta oyuncu, genellikle komedi filmleriyle karşımıza çıkıyordu. 2019 senesinde kumar bağımlısı New York’lu bir kuyumcunun dramatik yaşamını konu alan Uncut Gems filmiyle, dramatik işlerde de rol alabileceğini kanıtlamış oldu.

Oscar’da küçümsemelere maruz kalsalar da eleştirmenlerden tam not alan Adam Sandler ve Safdie kardeşler, aynı zamanda en iyi erkek oyuncu ve en iyi yönetmen kategorilerinde Independent Spirit ödüllerini kazanmayı başardılar. Film, 19 milyon dolarlık bütçesiyle gişede 50 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.

Yeni Adam Sandler filmi duyuruldu

Yeni Adam Sandler filmi ne zaman çıkacak?

Entertainment Weekly’e verdiği röportajında söylentileri doğrulayan Sandler, film hakkında başka detaylar vermekten kaçındı. Bunun yerine, Uncut Gems filmiyle başarı elde eden Safdie kardeşlerin yeni filmleri için oldukça fazla çalıştığını belirtti ve övgülerde bulundu.

Sandler “Sürekli çalışıyorlar, düşünüyorlar ve yazıyorlar. Film hakkında neleri söylememe izin verildiğini bilmiyorum ama sizlere sadece şunları söyleyebilirim, film oldukça farklı ve oldukça heyecan verici olacak” diyerek konuşmasını bitirdi. Adam Sandler’ın yakın zamanda Netflix’te yayınlanacak olan iki adet filmi bulunuyor. Bunlardan birisi science-fiction drama olan Spaceman.

Diğeri ise Hustle isimli bir basketbol draması. Son zamanlarda drama filmlerine ağırlık vermesi, Sandler’ın yeni filminin de drama olacağı konusundaki söylentileri arttırmakta.

Adam Sandler, düşük bütçeli ama oldukça eğlenceli yapımlarda yer alan bir oyuncu. Birçok oyuncu, onu bilgisayar oyunlarını konu alan Pixels filminden haztırlayacaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 14:17
Bu adam kadar boş olan bir oyuncu var mı acaba? Yeni film demişsinz ama adam hep aynı mimik ve kadrolya oynuyor. Çektiği filmlerin alayı aynı!
f8r7t
f8r7t 3.05.2022 10:53
Boş mu? Senin şu yorumundan daha dolu bir adam. :)
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 21:54
Son filmini bari seyretseydin de öyle sallasaydın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 14:51
Ayda 1 film çekiyor zaten netflix için. Nic Cage'e laf ediyorduk bu onu bile geride bıraktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Adam Sandler filmi duyuruldu
İlginizi Çekebilir