Yeni Alien oyunu en sonunda 21st Fox tarafından karşımıza çıkacak

Furkan Güler 18.01.2018 - 15:01
Bu sefer korku değil.

Son olarak Alien Isolation ile birlikte oyuncuların karşısına çıkan Alien, yeniden karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Geride bıraktığımız günlerde Disney'in satın aldığı Fox'a bağlı olan stüdyolardan FoxNext Games, Cold Iron Studios'u yeni bir Alien oyunu yapması için bünyesine kattı. Ayrıca bununla da yetinmeyen Fox, Bioshock, Doom, Metroid Prime 3 ve Borderlands'in tecrübeli geliştiricilerini de yeni Alien oyununda çalışması için bünyesine kattığı söyleniyor.

Yeni Alien oyunu, Fox tarafından duyuruldu

Ortaya güzel bir oyunun çıkacağını söyleyebiliriz. Ancak yeni Alien oyununun nasıl bir yapıda olacağı henüz belli değil. Korku oyunu olmayacağı belli olan oyun shooter mekaniklerine sahip olacak. Diğer bir yandan FoxNext Games'in başkanı Aaron Loeb, Fox'a bağlı olan ünlü markaların oyunlarını göreceğimizi söyledi. Böylelikle Fantastic Four, X - Men, Deadpool ve Narnia serisinin oyunlarını ilerleyen dönemlerde görebiliriz.

Sona geldiğimizde yeni Alien oyunu, muhtemelen çevrimiçi odaklı bir oyun olarak da karşımıza çıkabilir. Co - op yapıda olacağını tahmin ettiğimiz oyun ile ilgili ilk görüntüleri önümüzdeki sene yayınlanacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Alien oyunu geliyor!
İlginizi Çekebilir