Yeni Alien oyunu iki yeni nesilde de eşit olacak

Can Furkan Gözütok 27.06.2014 - 09:53
The Creative Assembly açıklama yaptı
The Creative Assembly'nin yaptığı açıklamalara göre Alien: Isolation'ın Playstation 4 ve Xbox One sürümleri arasında çok fazla fark yok ve her iki sürüm de birbiriyle eşdeğer olarak geliştirilmekte.

Öncelikle oyunun tasarımcısı Gary Napper'ın yaptığı açıklamalara göre Alien Isolation, her iki konsolda da 1080p çözünürlükte çalışacak. Ayrıca görsel olarak oyunun Xbox One ve Playstation 4 sürümleri arasında fark bulunmaması için özel olarak çalıştıklarını dile getiren Napper, konuyla ilgili, " Kesinlikle tek amacımız oyunun her iki sürümünü de eşit olarak geliştirmek. Hatta bunun için özel olarak bir oyun motoru bile oluşturduk." açıklamasını yaptı.

Doğal olarak her iki konsolun da özel mekaniklere sahip olduklarını ve bunları kullanmayı düşündüklerini belirten Napper, "Görsel olarak hiçbir fark istemiyoruz ancak örnek olarak DualShock 4'ün üzerindeki ışığı yada Kniect 2.0'ın belli özelliklerini kullanabiliriz." açıklamasını yaptı. Son olarak Napper, oyunun eski nesil ve PC sürümleri hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Alien: Isolation; PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve PC platformları için 7 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

Yeni Alien oyunu iki yeni nesilde de eşit olacak
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 12:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Alien oyunu iki yeni nesilde de eşit olacak
İlginizi Çekebilir