Yeni Assasin's Creed Valhalla eklenti paketi sızdırılmış olabilir

Murathan Özlü 12.12.2021 - 13:03
Reddit'te yayınlanan bir gönderiye göre Çin kaynakla dijital mağazalarda henüz duyurulmamış bir Assasin's Creed Valhalla eklenti paketine ait bilgiler var.

Son dönemde yoğun bir şekilde "sızdırılan" haberlere alıştık. Yeni Assasin's Creed Valhalla eklenti paketi, reddit'te paylaşılan görsellere göre Çin dijital mağazalarında çoktan yerini aldı. Reddit'te "AC Valhalla NEW DLC has been leaked in Chinese stores" başlığıyla paylaşılan gönderide yeni paketin tanıtımına ait olduğu iddia edilen görseller ve açıklama yer alıyor.

Yeni Assasin's Creed Valhalla eklenti paketi God of War tarzında olabilir

Oyun dünyasındaki haberleri önceden vermesiyle ünlü Tom Henderson, geçtiğimiz hafta paylaştığı tweet ile yeni Assasin's Creed Valhalla eklenti paketinin Mart 2022 ayında geleceğini ve "God Of War tarzında" bir eklenti paketi olacağını iddia etmişti

Assasin's Creed Valhalla eklenti paketi

Reddit'te paylaşılan ve çin sitelerinden Google translate ile çevirildiği iddia edilen açıklamada eklenti paketinin adının " Dawn of Ragnarok" olacağı yazıyor:

" Assassin's Creed: Valhalla"-Dawn of Ragnarok bu seri için şu ana kadar yayınladığımız en dolu dolu eklenti paketi olacak. Bu kez, Eivor Odin'in kaderini, kuzeydeki savaşı ve bilgelik tanrısının yazgısını doğrudan tecrübe etmeli. "

" Oyunun çıkış tarihi 10 Mart 2022" şeklinde biten açıklamada oyunun kuzey mitolojisindeki Dokuz Diyar'da geçeceği, Alev ve Buz devlerinin cücelerin diyarı Svartalfheim'i işgalinin oyunun konusunu oluşturacağı iddia ediliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2021 08:50
Hala AC ODYSSEY oynuyorum gayet memnunum, Valhalla beklediğim gibi olmadı bir türlü o havayı alamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2021 21:42
Oyunun tanıtım videosu nerde oyunun kendisi nerde merak ile almıştım hayal kırıklığı değil ama ona yakın bir şeyler oyuncuyu oynanarken bir türlü havaya sokamıyor yazık olmuş..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2021 16:29
Gelsin gelsin iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Assasin's Creed Valhalla eklenti paketi sızdırılmış olabilir
İlginizi Çekebilir