Yeni bir Avengers serisi başlıyor

Furkan Güler 17.01.2019 - 11:47
Belirtilenlere göre Marvel yapımcıları yeni film serisi için senaryo çalışmalarına başladı.

Avengers serisiyle gişe rekorları kıran Marvel ve Disney yapımcıları, bu sene Avengers Endgame filmiyle karşımıza çıkacak. Süper kahramanları sinemada birer fenomen haline getiren yapımcılar, bizleri uzun bir süre daha bu temayla oyalayacak gibi gözüküyor. Çünkü ortaya çıkan yeni bilgiye göre, Marvel yapımcıları yeni bir Avengers serisi üzerinde çalışmaya başladı.

Young Avengers film serisi geliyor

Yabancı basın tarafından ortaya çıkartılan bilgi doğrultusunda Marvel yapımcıları, Young Avengers isimli film serisinin senaryo çalışmalarına başlamış durumda. Yine çizgi romanlardan alınan hikayeleri beyaz perdeye taşıyacak olan bu film serisinde, hali hazırda gördüğümüz yetişkin Avengers üyelerinin yerine daha genç yaşta olan kahramanları göreceğiz.

Çizgi romanlarda Iron Lad, Hulkling, Patriot, Wiccan, Hawkeye (Kate Bishop), Strature, Speed, Kid Loki, Miss America ve Marvel Boy gibi karakterlere sahip olan Young Avengers serisinde muhtemelen ilk başta fazla sayıda kahramanla karşılaşmayacağız.

Diğer bir yandan bu serinin, asıl Avengers serisiyle aynı hikayeyi paylaşıp paylaşmayacağı da merak ediliyor. Bakalım Marvel yapımcıları, bu seriyi ne zaman vizyona sokacak?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2019 13:29
Yakında bu furyada biter ortalık süper kahramanlı film dolu işin kötüsü senaryolar çok kötü hiç derinlik yok yüzeysel geçip gidiyorlar bir-iki çatlama patlama koyduk mu tamam. hayatınızda 1 kere çerezlik izlersiniz birdaha da yüzüne bakmayacağınız filmler işte.
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2019 22:03
İzleme arkadaşım sen de izleme yav. Bıktım her yerde izlemediği şeylere gömen kişilerin yorumlarını görmekten yemin ediyorum ya. Sevmiyor olabilirsiniz ama şu an sinema kültürünü ayakta tutan şeylerden biri süperkahraman filmleri bunu kabul etmelisiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2019 19:07
Kim uydurmuşsa güzel uydurmuş. Kusmuk gibi saçma sapan karakterleri kim izler. Marvel'in öyle bir hata yapacağını sanmam. Tam tersi ileriye dönük bir Avengers serisi gelecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2019 14:04
şimdiden kustum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Avengers serisi hakkında heyecanlandıran sızıntı
İlginizi Çekebilir