'Yeni Batman oyununu hazır olduğunda duyuracağız'

Mahmut Sever 17.05.2020 - 11:50
Batman oyun serisinin geliştiricisi olan WB Games Montreal hazır olduklarında yeni Batman oyununu duyuracaklarını söyledi. Bu süre çok yakında olarak bildirildi.

Süper kahraman oyunu denildiği zaman akla ilk gelen Batman oyunu oluyor. Batman serisinin son oyunu olan Batman Arkham Knight oyuncular tarafından oldukça beğeni toplamıştı. Serinin son oyunun başarısı geliştirici firmalar tarafından oldukça memnuniyet ile karşılandı öyle ki firma yeni bir Batman oyununu geliştirmek için acele etmemelerinin sebebini Arkham Knight'ın başarısından dolayı olduğunu resmen söyledi. Ancak oyunun geliştirici stüdyosu olan Rocksteady Studios sessizliği bozarak geçtiğimiz gün sosyal medya hesapları üzerinden yeni oyuna dair konuşma gerçekleştirdiler. WB Games Montreal ile birlikte aylardır bir duyuru gerçekleştirmedik bunun farkındayız ancak bu sessizliğimiz size yeni şeyler duyurmak için sürdürdük olarak söyledi. 

Warner Bros: 'Yeni Batman oyununu hazır olduğunda duyuracağız'

WB Games Montreal ve Rocksteady Studios olarak çok yakın bir tarihte şirket ve geliştirilme aşamasında olan bir kaç proje hakkında bilgi vereceklerinide sözlerine eklediler. WB Montreal resmi Twitter hesabı üzerinden "Bir sonraki projemizi duyduğunuzda çoşku içinde teşekkür edeceksiniz" şeklinde Tweet atarak adeta ip ucu verdi. Geliştirici firma geçtiğimiz Ocak ayında yeni bir Batman oyun logosuna benzeyen ancak tam gösterilmeyen bir Teaser yayınlamıştı. Bunun üzerine Mayıs ayının başında yine Twitter hesapları üzerinden yeni bir projede stüdyo içerisinde çalışacak ekip arkadaşı aranıyor şeklinde bir Tweet paylaştı.

Yeni Batman oyununu hazır olduğunda duyuracağız

Atılan Tweetler ve iş ilanlarına bakacak olursak yeni Batman oyunun yolda olduğunu ve çok yakında karşımızda olacağını söyleyebiliriz. WB Games bu yıl ki E3 konferansında iki yeni oyun tanıtmaya hazırlandıklarını daha önceden de bildirmişti ancak Covid-19 sebebiyle bu konferans ertelenince firma oyunlarında tanıtımını belirsiz bir süre iptal ettiğini açıklamıştı. Yeni edilinen bilgiye göre ise bu yıl dijital olarak yapılacak olan Summer Game Fast'de bu iki yeni oyunun tanıtılması planlanıyor. Bu tanıtılacak olan iki yeni oyunun biri yeni Batman oyunu olacağı hakkında hali hazırda sızıntılar ve söylentilerde mevcut. 

Batman karşımıza son olarak 23 Haziran 2015'te Arkham Knight olarak Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. 

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2020 18:47
A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad.

Shigeru Miyamoto
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 18.05.2020 06:39
Laz bir garsonun bir defa yemek nerede kaldı sorusuna sorduğu gibi "Pişince gelir" bunlar da laz herhalde.
Bilgekhan
Bilgekhan 18.05.2020 06:40
Cevapladığı*
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2020 05:57
Yeni nesile çıkacak. Birkaç yıla çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2020 02:26
i am batman bro..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2020 19:59
İnşallah gelir güzel oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Yeni Batman oyununu hazır olduğunda duyuracağız'
İlginizi Çekebilir