Warner Bros, Superman veya Green Lantern'i JJ Abrams'a emanet edebilir

Furkan Güler 28.11.2019 - 12:31
Lütfen bu gerçekleşsin!

Son yıllarda Hollywood sektörünü kasıp kavuran süper kahraman filmleri piyasası, büyük yapımcıların ağzını sulandırmaya devam ediyor. Marvel'ın yön verdiği sektörde DC de kendi imkanlarıyla bir şekilde sinematik evrenini devam ettiriyor. Son dönemlerde Aquaman, Shazam ve Joker ile karşımıza çıkan DC yapımcıları, her üç filmde de övgü almıştı. Özellikle Justice League filminde ortaya koydukları yüzünden eleştirilen DC tarafı, solo filmleri sayesinde beyaz perdede prestijini toplamayı başarmıştı. Şimdi ise Variety'nin belirttiğine göre DC yapımcıları, JJ Abrams ile çalışmak istiyor. Hali hazırda DC kanadının Superman ve Green Lantern filmleri üzerinde çalıştığını biliyorduk. Halen senaryoları yazılan bu filmlerden hangisinin JJ Abrams'a emanet edileceğini merak ediyoruz. Diğer bir yandan bir önce Green Lantern filminde gösterilenlerin de adeta çöpe atıldığını belirtelim.

Warner Bros, Superman veya Green Lantern'i JJ Abrams'a emanet edebilir

2013 yılında çıkan Man of Steel filminde yaşananların ise DC sinematik evrenine dahil edildiğinin de altını çizelim. Karakterlere teker teker solo filmler çeken DC, muhtemelen Marvel gibi en sonunda tüm karakterlerin sonunu tek bir filmde nihai bir sona ulaştıracak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 28.11.2019 16:54
Tayyip gibisiniz. Kötü eleştirilere, yapıcı olsalar bile katlanamıyorsunuz. O yüzden yazdığım hiç bir yorumu yayınlamıyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 28.11.2019 12:43
Sallamayın lütfen. Superman filminin yapılıp yapılmayacağı bile belli değilken, yapılsa bile en yakın tarih olarak 2023 gösterilirken ''halen senaryoları yazılan'' demişsiniz. Haber yapıyorsunuz, tam araştırıp yapın. Kendi kendinize uydurduğunuz şeyleri yazıp insanları yanıltmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warner Bros, Superman veya Green Lantern'i JJ Abrams'a emanet edebilir
İlginizi Çekebilir