Yeni Battle Royale oyunu Super People geliyor

Atıf Doğan Özcan 11.06.2022 - 12:43
Yeni Battle Royale oyunu olan Super People, yepyeni bir fragmanlar Summer Game Fast’te gösterildi. Devrim niteliğinde olacağı iddia edilen oyun yakında geliyor.

Kapalı betasında harika bir kitle yakalayan yeni Battle Royale oyunu Super Poeple çok yakın bir zamanda tekrardan oyun severlerin karşısında olacak. Yayınlanan fragmanı çok beğenilen yapım battle royale türüne devrim yapacağını iddia ediyor.

Yeni Battle Royale oyunu çok yakında geliyor

Yapımın geliştirici olan Wonder People, yeni Battle Royale oyunu Super People için Summer Game Fest kapsamında bir fragman yayınladı. Etkinlikte, oyunun son kez kapalı beta olarak 17 Ağustos tarihinde çıkacağı duyuruldu. Yapımın geliştiricisi 16 Haziran tarihinde düzenleyeceği canlı yayın etkinliği ile oyun hakkında merak edilen çoğu şeyi paylaşacak.

Yeni Battle Royale oyunu Super People geliyor

Geçen sene duyurulan oyun, en son gerçekleştirmiş olduğu kapalı betasında 4,3 Milyon civarında geniş bir oyuncu kitlesiyle oyunu test etti. Oynayanlar tarafından gerek oynanış gerekse mekaniksel açıdan fazlasıyla PUBG’yi andırdığı belirtildi. Standart battle royale mantığını barındıran oyunda en sona kalmayı ve bütün düşmanlarımızı sırasıyla yok etmeyi amaçlıyoruz.

11 Haziran’da PC Gaming Show’da gösterilecek

Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilerde battle royale türünde devrim yapacaklarını belirten geliştirici oyunculara çok farklı deneyimler de sunmayı vaat ediyor. Her maç sonunda oyuncular karakterlerinin yeni yeteneklerini ve kalıcı olarak becerilerini açmak için uğraşacaklar. Oyun içinde elde ettikleri puanlar ile yeni silahlar açılabilecek veya mevcut silahlar yükseltilebilecek.

Yeni battle royale oyunu için detayları 11 Haziran tarihinde PC Gaming Show’da fazlasıyla alacağız. Geliştirici oyun hakkında fazlasıyla iddialı bakalım dedikleri gibi devrim mi yapacaklar yoksa sıradan battle royale oyunu olarak mı kalacaklar. Bunların hepsinin cevabını önümüzde ki süreçte hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 14:09
Hiçbir neden yokken betada banlandıktan sonra defalarca ticket açmama rağmen, hatta korece bile gönderdim yine de bir gram ilgilenmediler. tamam oyun fena değil ama support sistemi çok zayıf
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Battle Royale oyunu Super People geliyor
İlginizi Çekebilir