Yeni Battlefield oyununda tek kişilik senaryoya yer verilecek mi?

Furkan Güler 9.05.2018 - 13:30
Call of Duty gibi Battlefield da değişecek mi?

Activision tarafının yaptığı açıklamalardan sonra Call of Duty modunda daha farklı bir senaryo modu olacağını öğrenmiştik. Bunun üzerinde Call of Duty serisinin en büyük rakibi olan Battlefield serisi de bu konuda merak edilmeye başlandı. Ancak EA Games'in finansal raporlarını sunduğu konferansta firmanın CEO'su Andrew Wilson, yeni Battlefield oyununda tek kişilik bir senaryo modunun bulunduğunu açıkladı.

Yeni Battlefield oyununda tek kişilik senaryo olacağı kesinleşti

Geliştirici ekiplerinin oyun üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığına dikkat çeken Wilson, daha önce hiç denemedikleri metotları oyun üzerinde denediklerini belirtti. Diğer bir yandan Anthem'dan da bahseden Andrew Wilson, oyuncuların Anthem'a gösterdiği ilgiden memnun olduğunu açıkladı. Aldıkları geri dönüşlere önem gösterdiklerini söyleyen Andrew Wilson, iki oyunun da başarıya ulaşacağına inanıyor.

Ancak oyuncular Battlefield'ı bir kenara bıraktığında, Anthem'in yeni bir Destiny faciası olacağını tahmin ediyor. Bu tahminlerin biz oyuncuları yanıltacağını düşünüyorum çünkü eski Mass Effect üçlemesinin geliştiricilerine emanet edilen Anthem, büyük ihtimal ile bir sürpriz yaparak oyuncuları şaşırtacaktır. Bakalım oyunlar çıktığında oyuncuları memnun edebilecek mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 13:48
Öyle duruma geldi ki artık tek kişilik senaryo modu görünce seviniyoruz havalara uçuyoruz.. Bence üzücü ama sevindirdi :P
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 21:49
İşin ironik tarafı COD serisi asıl çıkışını kaliteli SP moduyla yaptı, şimdi kaldırıyorlar. BF serisinde de ilk başta SP yoktu, Bad Company ile getirdiler ama hala senaryo olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
seffafbonus
seffafbonus 9.05.2018 16:22
Anthem hüsran olacak gibi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Battlefield oyununda tek kişilik senaryo modu olacak mı?
İlginizi Çekebilir