Yeni bir Metal Gear Solid oyunu mu geliyor?

İsmet Ergül 10.03.2016 - 01:08
Snake'in sesinden şüphe verici hareketler
Hideo Kojima'nın Konami ile yaşadığı 'tatsız' durumlardan sonra, Metal Gear Solid serisinin nereye gideceğini bilemez olmuştuk. Hideo Kojima her ne kadar seriyi bu sefer, gerçekten 'bitirdiğini' belirtse de, isim haklarının Konami'ye ait olması ile Konami ekibi Metal Gear serisine devam edeceğini belirtmişti. Bu durumda benim gibi birçok koyu Metal Gear Solid hayranı 'eyvah seri mahvolacak!' diye yanıp tutuşmuştu.

Öte yandan, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de Kojima'nın, Snake'i serinin başından beri seslendiren David Hayter'ı ekibine almaması da başka bir olay olmuştu. Bununla birlikte David Hayter Kojima ile çalışmasının bittiğini belirtmesi ile birlikte, Metal Gear Solid serisinde yer almayacağını da belirtmişti.

Yeni bir Metal Gear Solid oyunu mu geliyor?
Artık Konami'nin bir oyunu mu, reklamı mı bilinmez, ancak aylardır belki de yıllardır resmi Twitter hesabında Metal Gear Solid'le alakalı bir paylaşım yapmayan David Hayter, bugün bir resim yayınladı. 'Acaba yeni bir MGS oyunu mu geliyor? Hatta Hayter bey amca da mı bu oyunda olacak?!?!' diye sevinirken kafamızda soru işaretleri de oluşmaya başladı elbette. #SnakeMystery ne demek inanın biz de bilmiyoruz, ancak Konami'nin 'biz mobil oyunlara yöneleceğiz hehehe' demesinin ardından MGS temalı bir mobil oyunun da geliştirilebileceği bir ihtimal olarak kafamızda yerini aldı...

Siz neler düşünüyorsunuz?
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2016 11:22
Hayır merlin, paul eiding(colonel)'in tweetine de bakarsanız bu sanırım bir kampanya. 50 dolar veriyorsunuz onlar da kendi karakter sesleriyle istediğiniz kişiye sesli mesaj yolluyorlarmış sanırım. Paul'da Davide bu konuda bir şey atmış, david'de boş durur mu, yapıştırmış hemen mgs yaftasını.
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2016 23:01
Doğru diyorsun bende reddit'ten araştırdım gerçekten öyleymiş :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 10.03.2016 17:09
Mgs4 tipli oyun mobile gelecekteki zaten. Bizzat duyurulmuştu. Harbi o ne oldu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2016 02:30
Beni Metal Gear Solid V "V"den dolayı kıllandırmıştı ilk kez bir MGS "V" olarak çıktı ve V has come to denmesi felan sanki MGS4 ile esas çıkacak MGS5'yi bağlayan MGS:GZ gibi ufak bi senaryoydu sanki sizce koskoca Fox Engine bir tane MGSV çıkartmak için mi tasarlandı. Neyse zaman geçtikçe görücez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir Metal Gear Solid oyunu mu geliyor?
İlginizi Çekebilir