Yeni bir South Park oyunu geliyor!

Alparslan Gürlek 13.08.2022 - 11:55
THQ Nordic dün akşam saatlerinde yaptığı dijital sunum sırasında yeni South Park oyunu geliştirdiğini onayladı.

Henüz hakkında hiçbir şey bilmesek de THQ Nordic tarafından yeni bir South Park oyunu geliştirildiği onaylandı. Sunumun sonlarında küçük bir teaser eşliğinde oyunun geliştirildiğini oyunculara duyurdular. Sunumun geri kalanına göre en çok dikkat çeken ve konuşulan kısım son 15 saniye oldu.

THQ Nordic'den yeni South Park oyunu geliyor

THQ Nordic'den yeni South Park oyunu geliyor 

Seriye dair son oyunların 2017 (SP: The Fractured But Whole) ve 2014 (SP: The Stick of Truth) yılında çıktığını göz önünde bulundurursak, oyuncuların karşısına uzun zamandır bir South Park oyunu çıkmıyor. Haliyle 15 saniyelik kısa bir teaser bile bu tarafta oyuncuları heyecanlandırmaya yetti. Sunumun sırasında şirket, South Park Digital Studios tarafından geliştirilen oyunu ufaktan gösterdi. Ardından sunumun ardından geliştirilen ve duyurulmamış projelerinden birini listeden çıkarttı. Haliyle yakın zamanda THQ Nordic'den oyun hakkında daha fazla detay ve duyuru bekleyebiliriz. Henüz oyun hakkında bildiğimiz tek şey, geliştiricinin South Park Digital Studios olduğu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 03:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 11:25
- ilk oyun ikinci oyundan daha ayrıntılıydı ve komikti. umarım ilk oyunun kalitesinde bir oyun olur.
- en büyük sorun sjw akımından etkilenip etkilenmeyeceği. cartman da olan kişilik değişimini oyuna yansıtırlarsa çöp olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 08:28
Yaptığım hesaplamalara göre oyun bugün çıksa 896dan falan çıkacak,korsan kullanmıyorsanız başkalarının oynamasını izlersiniz artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir South Park oyunu geliyor!
İlginizi Çekebilir