Yeni bir Uncharted için Nathan Drake'e ihtiyaç yok

Furkan Güler 27.07.2017 - 11:26
İlerleyen dönemlerde Nathan Drake'siz Uncharted oyunları ile karşılaşabiliriz.
Uncharted 4 ile Nathan Drake'in hikayesine oldukça kaliteli bir nokta koyan Naughty Dog'un yeni bir Uncharted oyunu için sevilen karaktere ihtiyacı olmayabilir. Uncharted Lost Legacy ile Uncharted 4'te yakaladıkları kalite çıtasını aynı şekilde devam ettiren Naughty Dog, yeni oyunu ile oyuncuları yine memnun memnun edecektir. Yayınlanan videolardan The Lost Legacy'nin en az Nathan Drake'li Uncharted'lar kadar zevk verdiğini anlaşılabiliyor.

İlk defa bir Uncharted oyununda ana karakterin kadın olduğu seri, yeni nesil Tomb Raider oyunlarına benzerliği ile dikkatleri üzerine topladı. Bu bağlamda oyuncu bazında Uncharted'ın aslında bir karakter hikayesi yerine saf ve kaliteli bir aksiyon hikayesi olduğunu anlayabiliyoruz. Ayrıca PlayStation'ın Last of Us ve God of War gibi diğer özel serilerinde bulunan karakterlerin, Uncharted serisine göre oyuncular üzerinden daha derin bir etki yaptığı açık bir şekilde aşikar durumda.

Yeni bir Uncharted için Nathan Drake'e ihtiyaç yok
Naughty Dog'un ise Uncharted The Lost Legacy ile birlikte serinin yan karakterlerini ana karakter olarak atamasına bir deney olarak bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların The Lost Legacy'e olan ilgisini ölçecek olan geliştirici ekip, ilerleyen yıllarda tamemen farklı karakterlerden oluşan aksiyonu bol, hikaye anlatımı muazzam olan bir Uncharted oyunu ile karşımıza çıkabilir. Hali hazırda yıllar içinde Uncharted için topladığı topluluğu dağıtmak istemeyen Naughty Dog, yeni bir Uncharted geliştirerek aynı zamanda oyuncuları da üzmek istemeyecektir.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 15:40
Lost Legacy DLC gibi bir sey degil miydi?Yoksa ben mi bir yerlerde kacirdim?Infamous:First Light gibi bir sey olacak zannediyordum.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2017 23:28
Yok kardeşim DLC değil tamamen farklı bir oyun , dinamikleri de geliştirilmiş oyunun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hickey
Hickey 28.07.2017 06:56
Nathan'ın çocuğu üzerinden yeni bir seri yaparlar artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 13:54
Evet, Nathan Drake's ihtiyaç yok ama Chloe yeterli değil.
1)Sullivan ve Sam'in 4. oyundan sonra yaptıklarını anlatan bir oyun.
2)Nathan'ın anne-babasını anlatan bir oyun.
3)Sullivan'ın Nathan'la tanışmadan önceki halini anlatan bir oyun.
Bunlardan biri olursa Nathan'ı çok aratmaz.
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 23:15
Bence hikaye şöyle devam edebilir;
Nathan'in kızı kaçırılır ve kaçıran kişiler Nathan'dan kızı karşılığında çok değerli,bulunması oldukça zor ve tehlikeli bir veya bir kaç artifactı getirmesini isterler.Macerada böylece başlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 18:00
Nathan'ın karizması rakipsizdir. Ancak Nathan olmadan da Uncharted olabilir. Koskoca Dünyada birsürü hazine avcısı var. Nathan'ın zaten isteği kalmadı son oyunda kardeşinin zoruyla yaptı herşeyi...

Oyunu efsane yapan Naughty Dog'un süper sunumu. Yeni karakterle yeni bir Uncharted trilogy yapılmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
EdWood1978
EdWood1978 27.07.2017 17:01
Başlığa bakınca Naughty Dog'tan gelen resmi bir açıklama var zannettim ama içerik haber yerine sadece kişisel bir görüşmüş.Ayrıca Nathan Drake karakterinin başka diğer oyunların ana karakterleri kadar derin bir etki yapmadığı cümlesi anlamsız olmuş bana göre.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir Uncharted için Nathan Drake'e ihtiyaç yok
İlginizi Çekebilir