Yeni Call of Duty canavarları ortaya çıktı

Atıf Doğan Özcan 14.04.2022 - 11:20
Call of Duty 3. Sezon fragmanı yayınlandı fragmanda Call of Duty canavarları bize bir şeyler anlatıyor.

Activision, Twitter hesabından yaklaşan 3. Sezon için yeni bir sinematik yayınladı. Call Of Duty : Vanguard ve Warzone’un yaklaşan 3.Sezonu için ilk fragman geldi. Yeni sezonun ismi “Classified Arms” olarak belirtildi ve 27 Nisan’da geleceği açıklandı. En dikkat çekici yönü ise fragmandaki Call of Duty canavarları oldu.

Yeni Call of Duty canavarları ortaya çıktı

Oyunu yakında takip edenler bilirler Kaptan Butcher’ı. Fragmanda bizi Kaptan Butcher karşılıyor ve bütün olanları bize kendisi bizzat aktarıyor. Fragmanın en ilginci ise Butcher, bize ufukta bir fırtınanın olduğunu ve Kaldera’daki Nazi patlamalarının bir şeyleri sarstığını ve uyandırdığını fısıldıyor. Fragman korkunç bir kükremeyle sona eriyor.ve Butcher bize “Anlamayı umduğunuz her şeyden çok daha güçlü ve korkunç bir şey” diyor.

Fragmanda yer alan o kükreme herhangi bir şey de olabilir ama önceki sızıntılar bize yaklaşmakta olan Warzone Sezonunun Hollywood’un en ikonik yaratık ve canavarlarından bazılarına yer vereceği öne sürmüştü. Şubat ayı içinde CharlieIntel tarafından söylendiği üzere King Kong ve Godzilla, önümüzdeki Warzone etkinliği için gelebilirdi.

Yeni Call of Duty canavarları ortaya çıktı

Fragmanda ayrıca “Task Force Harpy” adıyla bildiğimiz 3 askerden oluşan takım yeni bir operatör setinide bizlere tanıtıyor. Sezon 3 diğer sezonların devamı niteliğinde olduğu için en az bir Task Force Harpy üyesinin, oyuncuların kilidini açabileceği yeni silah ve kozmetiklerle birlikte Battle Pass’e eklenmesi gerekir. Bu arada bir dipnot Call Of Duty 3. Sezonda Snoop Dogg yer alacak. 19 Nisan’da oynanabilir bir operatör olarak oyuna ekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty canavarları ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir