Yeni Call of Duty oyununda season pass olmayacak

Furkan Güler 3.06.2019 - 10:13
Sevindirici haber.

Geride bıraktığımız gün duyurulan yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Modern Warfare hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni oyunda yenilenmiş bir oyun motoru, ray tracing desteği ve mekaniksel anlamda değişiklikler tercih eden geliştiriciler, söylenene göre oyunda season pass eklemeyecek. Mikro ödemeler sayesinde oldukça güzel bir gelir kapısı elde eden Activision'ın neden böyle bir karar aldığını bilmiyoruz. Fakat bu kararın oyuncuları sevindireceğini tahmin edebiliriz. Diğer Call of Duty oyunlarında season pass paketleriyle yeni harita, kostüm ve kozmetik ürünleri oyunculara veren geliştiriciler artık yeni haritaları ücretsiz verecek.

Yeni Call of Duty oyununda season pass olmayacak

Bu planı daha öncesinde Ubisoft'un yaptığını görmüştük. Rainbow Six Siege'de, season pass sistemini kaldırarak oyuna yeni gelen haritaları ücretsiz sunan geliştiriciler, sezonluk sattığı paketlerde sadece yeni karakterlere erken erişim ve kozmetik eşyalar veriyordu. Bakalım Activision, Call of Duty: Modern Warfare'ın satışlarından memnun kalacak mı? Black Ops 4'ün satışlarını Battle Royale modu sayesinde yükselten Activision, satışlardan memnun olduğunu belirtmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2019 16:09
iyi de ücretli hiç içerik olmayacak yani? bence başka bir şey vardır harita ücretsiz diyor da mesela zombie modu çıkınca para ile satmaya çalışmasın sonra? veya başka şeyleri? bu işi anlamadım ben..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2019 11:31
infinity ward yapıyor sanıırım adamlar hep aynı standartta bu yüzden tebrik ederim activisiona bunu kabul ettirmekde ilginç
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty oyununda season pass olmayacak
İlginizi Çekebilir