Yeni Call of Duty: Warzone arayüzü oyuncuların hoşuna gitmedi

Taylan Bal 9.08.2023 - 12:31
Call of Duty: Warzone'nin yeni arayüzü, birkaç gün önce başlatılan 5. Sezonun ardından oyuncuları tekrar sinirlendirdi. Oyuncular yabancı forumlarda yeni arayüzü beğenmediklerini belirtiyor.

Call of Duty: Warzone, 5. Sezon boyunca önemli miktarda yeni içerik alacak olsa da, birçok oyuncu Activision ve Infinity Ward'ın arayüzü daha az kafa karıştırıcı ve uzun süredir Call of Duty hayranlarının hoşuna gidecek şekilde yapması gerektiğini düşünüyor.

Oyuncular Call of Duty: Warzone 2'nin yeni arayüzüne tepkili

Activision ve Infinity Ward, 2 Ağustos'ta Warzone 5. Sezonu başlattı ve yeni battle royale ve DMZ özellikleri, daha fazla araç ve genel oynatma listesi güncellemesi getirdi. Warzone oyuncuları, sezon boyunca daha fazla yeni içerik ve Call of Duty 2023 açılış etkinliği bekleyebilirler.

Oyun içi açılış etkinliği, oyuncuların Shadow Company ile takım olmasına, Konni birliklerini yenmesine ve tehlikeli bir kimyasal silahı ele geçirmesine olanak tanıyor. Dahası, Activision'dan gelen son ipucu, Call of Duty 2023 açılış etkinliğinin önümüzdeki hafta içinde geleceğini de doğruluyor.

Oyuncular Call of Duty: Warzone 2'nin yeni arayüzüne tepkili

Birçok kişi kafa karıştırıcı olduğunu düşünüyor

Call of Duty hayranı TSM-HabZ, yeni Warzone arayüzünün ekran görüntüsünü paylaştı ve hayranlar menülerinin ve genel estetiğin kafalarını karıştırdığı için bu durumdan hiç hoşnut değil. Birçok Warzone oyuncusu, yeni arayüzün Netflix ve Hulu gibi yayın servisi menülerine benzediğini, diğerleri ise mobil oyunlara benzer şekilde mikro işlemleri teşvik etmek için tasarlandığına inanıyor.

AyKayAllDay47 gibi birkaç Warzone oyuncusu, yeni arayüz güncellemesinin sadece oyunun birkaç modunu oynayanlar için iyi olabileceğine inanıyor. Örneğin, oyuncular, Resurgence'ı Warzone'un ana menüsünde Öne Çıkan ve DMZ modlarının yanında yer aldığı için birkaç saniye içinde seçebilirler. Infinity Ward, daha fazla oyuncu geri bildirimini dinlemeyi düşünmek isteyecek gibi görünüyor. Çünkü bu durum daha fazla ayarlamalar ve iyileştirmeler yapmak için hayati bir önem taşıyor.

Fakat elbette Infinity Ward, 5. Sezon için yeni operatörler, silahlar ve etkinlikler gibi bir dizi yeni içerik yayınlamaya kararlı. Ayrıca, Infinity Ward'ın Modern Warfare 2 ve Warzone 5. Sezon için büyük bir "Reloaded" güncellemesi yayınlaması da bekleniyor. Bu nedenle daha fazla arayüz düzenlemesi ve düzeltmesi potansiyel olarak Ağustos ayının sonuna doğru gelebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2023 14:50
Aynen önceki daha iyiydi UX açısından
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty: Warzone arayüzü oyuncuların hoşuna gitmedi
İlginizi Çekebilir