Yeni Call of Duty'de Battle Royale modu yer alacak mı?

Ersin Kılıç 6.08.2019 - 11:55
Yapımcılardan konuyla ilgili açıklama geldi

Call of Duty serisi geçtiğimiz yıl çıkan Black Ops 4 ile birlikte Battle Royale moduna da kapılarını açmıştı. Blackout ismi verilen bu Battle Royale modundan sonra gözler tabi ki serinin yeni oyununa da çevrildi. Peki Call of Duty: Modern Warfare'de Battle Royale modu olacak mı?

Yeni Call of Duty'de Battle Royale modu bulunmayacak

Konuyla ilgili açıklama yapan Infinity Ward firmasının multiplayer tasarımcısı Joe Cecot, yeni oyunda Battle Royale modunun yer almayacağını açıklamış. Stüdyonun geliştirme aşamasında Modern Warfare için birçok farklı fikirler düşündüğünü ama herşeyin sonunda böyle bir karar aldıklarını belirtmiş. "Battle Royale türünün büyük hayranıyız. Çok sayıda oyuncunun yer aldığı bu tarz modları seviyoruz fakat şu anda Multiplayer modlarının özüne odaklanmış durumdayız" sözleri ile birlikte yeni oyundaki odaklarını da ifade etmiş.

Oyundaki multi modlara da değinen Cecot "Modern Warfare oyununda gerçekten de otantik, cesut ve gerçekçi silahlara odaklandık ve bunun farklı bir deneyim olduğunu söyleyebilirim." sözleriyle de yeni oyunun multiplayer kısmında özlenen Modern Warfare dinamiklerine geri döndüklerini ifade etmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty'de Battle Royale modu yer alacak mı?
İlginizi Çekebilir