Yeni Call of Duty'den yeni bilgiler

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Yeni Call of Duty'den yeni bilgiler
Yeni Call of Duty'den yeni bilgiler


Resmi Xbox Dergisi'nde Call of Duty: Black Ops'a dair bazı bilgiler yayımlandı. Derginin belirttiğine göre, bir helikopterde sadece mini-gun kullanmayacağız. Gerektiğinde roket saldırıları düzenleyebileceğiz, daha da önemlisi helikopteri uçuracağız.

Oyunun bir kısmında Kuzey Vietnam ordusuna karşı mücadele vereceğiz. Araçlar geri dönüyor, ama aklınıza WaW gelmesin. Multiplayer beta için çalışmalar yapılıyormuş ve Word at War'un multiplayer'ında beğenilmeyen yönlere bu kez izin verilmeyecekmiş.

Oyunla birlikte gelecek yeni bir uygulama sayesinde, herkes kendi benzersiz karakterini hazırlayabilecek. Dedicated server'larda co-op ya da multiplayer oynanışın tadını çıkarabilecek.

Stüdyo başkanı Mark Lamia, bu yeni oyunda bazı değişiklikler yaparak risk aldıklarını da belirtiyor. Call of Duty: Black Ops, 9 Kasım'da PC, PS3, X360 ve Wii platformları için raflarda olacak.

Zombi modunun belirsizliği ise, hâlâ sürüyor. Lamia, zombi modunu çok sevdiklerini ve oyunun fanlarından da büyük ilgi gördüklerini söylüyor, ancak yeni oyunda olup - olmayacağı hakkında ise henüz konuşmuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty'den yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir