Yeni Call of Duty'yi Raven Software mi yapacak?

Murat Halilbeyoğlu 19.04.2011 - 10:50
Geçen yılki dedikodu tekrardan hortladı
Singularity oyununun yapımcısı olan Raven Software ile ilgili bir süredir Call of Duty serisine dahil olacağı dedikoduları git gide güçleniyor. Şirketin yeni yayımladığı iş ilanı da bunu kanıtlar nitelikte.

Gamerzine adlı sitede yayımlanan haber Ravensoft'un kendi sitesindeki iş imkanları bölümünde yayımlanan bir ilanda Call of Duty serisini açık açık olarak referans olarak kullandığını belirtti.

Yeni Call of Duty'yi Raven Software mi yapacak?
İlanda "Bir çok ödüllü oyunun geliştiricisi ve Call of Duty serisine katkıda bulunmaya hazırlanan Raven Software, üzerinde çalışına bir first person shooter ekibine tutkulu tasarımcılar arıyor" şeklinde yazıyordu.

Firmanın diğer boştaki pozisyonları da üzerinde çalışılan ve yakın zamanda çıkacak olan FPS geliştirme işlemini referans olarak kullanıyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında isimsiz bir kaynak Raven Software'in, Treyarch'a Call of Duty: Black Ops oyunu için hazırlanan bir DLC harita paketine yardım etmek amacı ile henüz duyurulmamış Bond oyununu yarım bıraktığını belirtmişti.

Ocak ayında ise yine başka bir iş ilanında "Raven'ın dahil olduğu ve konsol tabanlı, gerçekçi, FPS askeri shooter oyunu" kelimeleri kullanılmıştı.

LA Times gazetesi de kısa zaman öncesinde Raven'ın Modern Warfare 3'e dahil olduğu dedikodusunu isimsiz bir kaynaktan öğrendiğini belirtmişti.

Henüz Activision tarafından konu hakkında resmi açıklama, yorum olmazken, Modern Warfare 3'ün 2011'de çıkacağı ile ilgili herhangi bir bilgi de verilmedi, ancak şu var ki Raven şu anda ilanı kaldırmış durumda. Acaba bu haberlerden sonra ortalığı yatıştırmak için mi kaldırdılar yoksa aradıkları adamı mı buldular orası belli değil.
Yorumlar 49
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Call of Duty'yi Raven Software mi yapacak?
İlginizi Çekebilir