Yeni Carmageddon'u eski ekip mi yapacak?

Murat Halilbeyoğlu 23.05.2011 - 11:15
Bütün olasılıklar bunu gösteriyor
Cumartesi günü Carmageddon'ın yeni oyununu geleceğini müjdelemiştik. Oyunun sitesindeki geri sayımın bitmesine 9 gün kaldı ve 7 Haziran'daki E3 fuarından önce yeni site açılacak.

İlk Carmageddon geliştiricisi Stainless Games halen aktif olarak oyun dünyasında rol alıyor ve genel olarak Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers, Risk: Factions ve Warlords gibi indirilebilir oyunlar geliştiriyor.

Ayrıca hatırlatalım ki çıkan üç Carmageddon oyunundan ikisinde Eidos'un bir departmanı olan SCi Studios'un da katkısı bulunmuştu. Eidos atık Square Enix'in bünyesinde.

Ek olarak ikinci Carmageddon dağıtımcısı Sales Curve Interactive'da Square Enix'in bünyesinde. Dolayısı ile yeni oyunun eski ekip tarafından yapılması büyük olasılık.

Yeni Carmageddon'u eski ekip mi yapacak?
Genellikle konumu gereği Japon oyunları ile haşır neşir olan Square Enix'in en son batı oyunu denemesi Dungeon Siege III.

Stainless 1998'de Carmageddon II: Carpocalypse Now'u yapmış, üçüncü oyun Carmageddon TDR 2000 ise Torus Games tarafından 2000 yılında geliştirildi. Her üç oyunda multiplatform özellikteydi.
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 03:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Carmageddon'u eski ekip mi yapacak?
İlginizi Çekebilir