İlgi çekici korku oyunu Agony'nin inceleme puanları nasıl

Furkan Güler 2.06.2018 - 03:18
Oyun bekleneni verebildi mi?

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve merakla beklenilen korku oyunu Agony'nin inceleme puanları yayınlandı. Puanlara baktığımızda oyunun pek de bekleneni veremediğini görüyoruz. Beklentileri karşılamakta güçlük çeken oyunun en fazla eleştirilen noktası, mekanikleri oldu. Mekaniksel anlamda düzgün temeller üzerine oturtulmayan yapım, bu sebepten dolayı düşük puan almışa benziyor. Amnesia serisi ve Alien Isolation'ın rakibi olan Agony, aynı zamanda korku öğeleri anlamında da yeterli değil.

Agony inceleme puanları

Tüm platformlara sansürlü bir şekilde çıkan yapımı sansürsüz bir şekilde oynamanın yolu yok. Hikaye anlamında da vasat olan Agony'nin satışları muhtemelen geliştiricisini sevindirmeyecektir. Kickstarter projesi sayesinde hayata geçirilen yapım, daha sonrasında gerekli sponsorları bularak konsol platformlarına da çıktı. Teknik tarafta Unreal Engine 4 üzerine oturtulan oyunun tek iyi yanı gerçekçi kaplamaları ve sesleri olarak gösteriliyor. Bakalım günün sonunda oyuncular, Agony'i beğenecek mi?

- Merlin'in Kazanı 35
- Everyeye.it 79
- Eurogamer Italy 70
- Hooked Gamers 65
- 3DJuegos 50
- IGN 40
- Game Informer 35
- GameSpot 30
- Twinfinite 30

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2018 21:41
" Amnesia serisi ve Alien Isolation'ın rakibi olan Agony " bence diğer iki seriye göre çok daha iyi özellikle Alien Isolation ile karşılaştırmak hiç alaka bulamadım. Agony fazlasıyla iyi ama üst düzey değil!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2018 11:34
+5 puan daha vereydiniz daha güzel olurdu sayın MK.. Ne güzel adamlar belgesel tadında gideceğimiz yeri bize tecrübe ettiriyorlar :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni çıkan korku oyunu Agony'nin inceleme puanları nasıl
İlginizi Çekebilir