Yeni City of Steam 2.2.2 güncellemesi huzurlarınızda

Merlinin Kazanı 24.01.2014 - 13:47
Yeni City of Steam yaması ile daha fazla etkinlik daha fazla içerik sizlerle
Her geçen gün kendini yenileyen City of Steam, 2.2.2 yaması ile oyuncularını daha da memnun etmeyi hedefliyor. Bir önceki yama “Arkadia” ile neredeyse tamamen yenilenen olan City of Steam, oyuncu istekleri doğrultusunda her geçen gün içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor.
 
Yeni City of Steam Arkadia yaması ile cesaret ile romantizm bir arada.
Yenilenen PvP etkinlik sistemi ile oyuncular artık her gün ister teke tek, ister 2’ye 2 veya 3’e 3’lük takımlar halinde birbirleriyle savaşabilecekler. Bu etkinlik bundan böyle her gün oyunseverlerle buluşacağı gibi, takım sayısı bu üç seçenekten birisi olacak.

Yeni City of Steam 2.2.2 güncellemesi huzurlarınızda
Paralı asker eğitim görevi de gelen yenilikler arasında
2.2.2 yaması ile birlikte Arkadia sakinlerini 10. seviyeden sonra bekleyen bir diğer yenilik de cesaret sistemi. Oyuncular, hem oyun içi etkinliklerden hem de PvP yaparak cesaret puanı toplayabilecek, topladıkları puanlar ile özel katil setleri alabilecekler. Katil setlerinin alınacağı onur dükkanı’da şehirde yerini aldı.

Arkadia sakinlerine oyun içinde romantizm yaşatmak adına, günde bir kez gül hediye edilebilecek. 16. seviyede aktifleşecek sistemde, oyuncular hem karşılarındaki oyuncunun kalbini kazanacak hem de cesaret puanı ile ödüllendirilecek.

Arkadia’da haftasonları bir başka
Yeni yama ile haftasonları asla boş geçmeyecek. Oyuncular bir hafta verilen promo kodlarını girip buff iksirleri ve enerji barları kazanabilecek, diğer hafta oyuncular için özel olarak hazırlanmış zindanlara giriş yapabilecek ve zanaat materyalleri edinebilecekler.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni City of Steam 2.2.2 güncellemesi huzurlarınızda
İlginizi Çekebilir