Call of Duty: Modern Warfare II ve Warzone 2 yeni fragmanları yayınlandı

Berkcan Aktürk 10.06.2023 - 14:55
Call of Duty: Modern Warfare II ve Warzone 2 yeni fragmanlar yayınlandı. Activision'ın yayınladığı fragmanlarda, biri güncelleme odaklıyken, diğeri ise oyunun hikayesine ve ana haritaya odaklanıyor.

Call of Duty: Modern Warfare II ve Warzone 2 yeni fragmanları yayınlandı. Activision'ın yayınladığı fragmanlarda, biri güncelleme odaklıyken, diğeri ise oyunun hikayesine ve ana haritaya odaklanıyor. Yayınlanan fragmanlar dışında daha fazla bilgi almak adına, Summer Game Fest'te yayınlanan bölüme ve Vondel adlı yeni haritaya yakından bakabilirsiniz.

Sinematik şeklinde yayınlanan İlk fragman, güncelleme ile beraber gelcek olan hikayeye ve ana şehir ortamı olan Vondel'e odaklanıyor. 4. sezon ile beraber gelecek olan yeni güncellemeyi, Activision'ın yayınladığı ikinci fragmanda görebiliyoruz. Multiplayer oynama özelliğinin yanı sıra, yeni gelecek olan silahlar da bu güncellemede göze çarpıyor. İki oyun şu anda PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S ve Xbox One için oynanabilir durumda.

Modern Warfare II ve Warzone 2.0 için yeni fragmanlar yayınlandı

Activision tarafından onaylandığı üzere 4. sezon, 14 Haziran çarşamba günü yayınlanacak. Yeni sezonun 14 Haziran'da gelmesi bekleniyordu çünkü, oyun içindeki 3. sezon Savaş Bileti'nin bittiği süreye denk geliyordu. Klasik bir Call of Duty haritasının geri dönüşü ve MW2 metasının zirvesine çıkabilecek birkaç yeni silah da yeni sezon ile birlikte oyuncularla buluşacak. Modern Warfare 2 oyuncuları, 4. sezonun başında altı yeni harita ve sezon ortası güncellemesiyle ek bir harita daha alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2023 17:01
Süper
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni CoD: MW2 ve Warzone 2 fragmanları
İlginizi Çekebilir