Yeni Crash Bandicoot oyunu Xbox sunumunda gösterilebilir

Atıf Doğan Özcan 7.06.2022 - 12:16
Hayranları tarafından serinin devamı merakla beklenirken, Yeni Crash Bandicoot oyunu her an karşımıza çıkabilir. Oyunun Xbox sunumunda tanıtılacağı belirtiliyor.

Yeni Crash Bandicoot oyunu söylentisi bile oyuncuları heyecanlandırmaya yetti. Uzun zamandır eski dostumuzu görmemiştik ve artık bu özlemin bir şekilde son bulması gerekiyordu zaten. 

Yeni Crash Bandicoot oyunu Xbox sunumunda yer alabilir 

Yeni Crash Bandicoot oyunu Xbox sunumunda gösterilebilir

Toys for Bob tarafından yeni Crash Bandicoot oyunu yaklaşan Xbox & Bethesta Games Showcase’de tanıtılabilir. Jez Corden ve Rand al Thor 19 isimli içerik üreticisinin yapmış olduğu 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Xbox & Bethesta Games Showcase hakkında yapılan bir söyleşide bu iddia ortaya atıldı. Rand al Thor, Toys for Bob’un yeni bir Crash Bandicoot oyunu ile karşımıza çıkmasını beklediğini dile getirdi. Ayrıca Corden’de “Yeni bir Crash oyunu beklediğini ve bu yeni oyunun çok oyunculu bir yapım olacağını” düşündüğünü ekledi. 

Seriyi yakından takip edenler bilirler, Crash Bandicoot geçtiğimiz Eylül ayında 25. Yaş gününü kutladı. Bu kutlamada Toys of Bob (Crash Bandicoot 4: It’s About Time oyununun geliştiricisi) yaptığı açıklamada “Yeni yaşın kutlu olsun Crash, çok yakın bir zamanda seninle daha sık görüşeceğiz” demişti. Bu açıklamanın ardından Yeni Crash Bandicoot oyunu iddiaları kulaktan kulağa yayılmıştı zaten.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 21:44
4. Oyuna aşık olmuştum. Serinin en iyi oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Crash Bandicoot oyunu Xbox sunumunda gösterilebilir
İlginizi Çekebilir