Yeni Cyberpunk animesi Netflix Geeked etkinliğinde gösterilecek

Murathan Özlü 16.05.2022 - 19:09
Yeni Cyberpunk animesi Edgerunners'dan ilk resmi fragman ve Sandman dizisi hakkında daha fazla bilgi 6-10 Haziran arasında gün yüzüne çıkabilir.

2020 yılında duyurulan yeni Cyberpunk animesi Edgerunners'ın ilk resmi fragmanının, 6-10 Haziran arasında gerçekleşecek Netflix Geeked Weekened etkinliği sırasında gösterilmesi bekleniyor.

Cyberpunk: Edgerunners, CD Projekt Red tarafından 2020 yılında duyurulmuştu. 10 bölüm olması planlanan dizi Kill la Kill, Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal gibi işlere imza atan animasyon firması Studio Trigger'ın elinden çıkacak. Dizinin odağında Night City olacak ancak Cyberpunk 2077'den bağımsız olacak.

Yeni Cyberpunk animesi önümüzdeki ay duyurulabilir

Fragmanda dikkat çeken bir diğer yapım ise tabi ki Sandman. Neil Gaiman'ın ikonik DC çizgi roman serisinden uyarlanacak olan Sandman, "Sandman mi? Evet o da geliyor, bana güvenebilirsiniz" ifadeleri ile kısa bir parça gösteriliyor. Geçtiğimiz aylarda dizi hakkında kısa bir fragman ve yeni oyuncular ile gündeme gelmişti.

Yeni Cyberpunk animesi
2 dakikalık tanıtım fragmanında adı geçen diğer yapımlar, The Umbrella Academy, Stranger Things, The Gray Man, Sweet Tooth, Resident Evil dizisi, The Sea Beast, Alice ın Borderlands  The Cuphead Show,  Locke&Key, Spiderhead,  First Kill. Animasyon tarafındaysa The Dragon Prince,  Wendell&Wild, Shadow Bone gibi yapımlar gösterilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Cyberpunk animesi Netflix Geeked etkinliğinde gösterilecek
İlginizi Çekebilir