Yeni Daredevil Disney+ ile geliyor

Ersin Kılıç 21.05.2022 - 14:14
Marvel'ın en sevilen dizilerinden biri olan Daredevil için sevindirici haber geldi. Anlaşılan yeni Daredevil Disney+ ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Netflix platformunda izlediğimiz Daredevil dizisi hem hikayesi hem de kahramanı işleyişi ile büyük beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz aylarda Netflix'ten kaldırılarak Disney+ servisine geçen kahramanımız yeni bölümler ile karşımıza çıkabilir. Gelen haberlere göre yeni Daredevil Disney+ ile geliyor.

Yeni Daredevil Disney+ üzerinden yayınlanacak

Variety sitesinin haberine göre, sevilen diziye hayat veren Matt Corman ve Chris Ord ikilisi Daredevil'ı bir kez daha Marvel dünyasına adapte etmeye hazırlanıyor. İkilinin kaleme alıp, yapımcılığını üstleneceği yeni bölümler tabi ki Disney+ için özel olarak hazırlanıyor.

Yeni Daredevil Disney+ ile geliyor

Bildiğiniz gibi Daredevil rolünü üstlenen Charlie Cox, hali hazırda Spider-Man: No Way Home filmi ile bu dünyanın bir parçası olduğunu bizlere göstermişti. Aynı şekilde özellikle ilk sezon performansı ile büyüleyen Vincent D'Onofrio'nun canlandırdığı Kingpin karakterini de Hawkeye dizisinde izleme şansına erişmiştik.

Yani yeni bölümler ile birlikte bu ikilinin ekran karşısına geçmemesi için bir sebep bulunmuyor diyebiliriz. Asıl merak edilen nokta ise dizinin hali hazırda izlenebilen Daredevil hikayesini devap edip ettirmeyeceği. MCU tarafında çoklu evren konularını işleyen Marvel, şimdiye kadar yaşanan olayları farklı bir evrene aitmiş gibi de gösterebilir. Bu konuda olayların ucu oldukça açık diyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 19:23
Hawkeye'daki gibi bir Kingpin goreceksek hic olmasin, samar oglanina cevirmislerdi karakteri.
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 08:26
Ne alaka? Kingpin dayak yemiyor mu hiç? Karakterden gram haberin yok bom boş konuşuyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Daredevil Disney+ ile geliyor
İlginizi Çekebilir