Yeni Deathloop güncellemesi yayınlandı

Ersin Kılıç 13.05.2022 - 10:49
Oyunda erişilebilirlik özelliklerini ekleyen yeni Deathloop güncellemesi aynı zamanda fotoğraf modunu da oyunculara sunuyor.

Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren yapımlarından biri olmayı başaran ve Arkane stüdyosu tarafından yapılan Deathloop, güncelleme almaya devam ediyor. Oyuna bazı önemli erişilebilirlik özelliklerini ekleyen yeni Deathloop güncellemesi aynı zamanda son yılların popüler uğraşlarından fotoğraf modunu da oyunculara sunuyor. Bu konuda yapılan açıklama ve fotoğraf modu videosu şu şekilde;

Yeni Deathloop güncellemesi oyuna fotoğraf modu ekliyor

Bugün, yaklaşık 350 ödüle aday gösterilen, Arkane Lyon'un zaman döngülü nişancı oyunu DEATHLOOP'un 3. Oyun Güncellemesi'ni yayınladık. Bu güncelleme, uzun zamandır istenen birçok erişilebilirlik özelliğinin yanı sıra Fotoğraf Modu'nu da içeriyor.  

DEATHLOOP'un Fotoğraf Modu'ndaki çeşitli kamera özelleştirme seçenekleriyle, oyuncular Blackreef'in harika mekânlarında maceralarına devam ederken mükemmel anları ölümsüzleştirebilecekler. Ayrıca, bu güncellemeyle birlikte seçenekler menüsüne yeni ve özel erişilebilirlik kategorileri de geldi. Bunlardan bazıları: 

  • Çatışma zorluğunu, Reprise sayısını ve oyun hızını arttırmak veya azaltmak için oynanış ayarları 
  • Gösterge Paneli ve Arayüz özelleştirme seçenekleri 
  • Geliştirilen menü gezintisi 

Buraya tıklayarak DEATHLOOP'un en yeni güncellemesiyle gelen erişilebilirlik özellerine yakından bakabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2022 12:27
Çöp tenekesi çıksa ne olur mallar, prey dvm oyunu olsa olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Deathloop güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir