Yeni Destiny 2 dungeonları Witch Queen standard versiyonunda açık olmayacak

Murathan Özlü 20.10.2021 - 16:43
Yeni Destiny 2 dungeonları, oyunun önceki paketlerinin aksine Witch Queen'in standard versiyonunda değil, Deluxe versiyonunda açık olacak.

Destiny 2'nin 5.ci yılı yaklaşırken Bungie tartışma yaratan bir  açıklama yaptı ve Yeni Destiny 2 dungeonlarının, Witch Queen eklenti paketinin standard versiyonunda değil, Deluxe versiyonunda yer alacağını duyurdu.  Bahsi geçen standard versiyon ile Deluxe versiyon arasında 40 dolar (bizim için 150 TL) fark var. Destiny 2: The Witch Queen Steam versiyonu 150 TL, Deluxe versiyonu ise 300 TL.

Yeni Destiny 2 dungeonları lüks olarak satılacak

Bu kararın tepki çekmesinin en önemli sebeplerinden biri, Destiny 2 içeriklerinin düzenli olarak "Destiny 2 Content Vault"a atılarak bir nevi çöpe gitmeleri. Yani oyuncular, The Witch Queen Deluxe Edition'a ödeyecekleri ekstra paranın ardından ödedikleri para, bir süre sonra gerçek anlamda çöpe gidebilir.

Yeni Destiny 2 dungeonları

Bungie'nin, redditte konuya verdiği cevapta şu ifadeler yer verdi:

" Selamlar millet! Yeni dungeon içeriği hakkında bazı tartışmalar olduğunu gördük ve konuya açıklık getirmek istedik.

Eğer The Witch Queen Digital Deluxe Edition'ı satın alırsanız oyunun kendisini, gelecek yıl oyuna eklenecek 4 sezonu oynama ve yeni 2 dungeona girme hakkı kazanacaksınız.  Standard sürümü aldıysanız Deluxe Versiyona yükseltme şansınız var. Ayrıca ileri ki dönemde, bahsi geçen dungeonları da ayrı olarak satın alabileceksiniz ancak bunlar Season Pass'e eklenmeyecekler."

Bungie'nin, Destiny 2'ye eklenecek yeni içeriği ayrıca satması, yani ekstra ücreti ödemeyenlerin o dungeonlara giremeyecek olması oyuncu topluluğunu ikiye böldü.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 20.10.2021 16:51
Hayatımda duyduğum en saçma şey, oyunu para verip alacağım dungeona girmek için bir daha para vereceğim. Bu tutarsa yandık, bütün MMO larda falan bu yola girer. Düşünsenize Raid yapacaksınız parasını veremeyen tankınız o raide giremiyor ..
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2021 18:19
Kulağa çok saçma ve gereksiz geliyor. Ama olursa şaşırmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Destiny 2 dungeonları Witch Queen standard versiyonunda açık olmayacak
İlginizi Çekebilir