Eidos'un önde gelen geliştiricileri Deus Ex serisinden bahsetti

Furkan Güler 7.05.2018 - 10:32
Yeni bir Deus Ex oyunu gelse hiç fena olmaz.

Sahip olduğu ilgi çekici teması ile oyuncuların gönlünde taht kuran başarılı gizlilik ve aksiyon serisi Deus Ex, son olarak 23 Ağustos 2016 yılında Deus Ex: Mankind Divided adı ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Aradan geçen iki senelik süre zarfında oyundan yeni bir haber alınamamış ve oyunun sevenleri geliştiricilerin Deus Ex markasını terk ettiğini düşünmüştü. Ancak Eidos geliştiricileri, Deus Ex markasının ölmediğini belirttiler. Firmanın tepe geliştiricilerinden olan David Anfossi, gelecek oyunlar için plan yapmaları gerektiğini ve bunun düzgün olması gerektiğine inanıyor.

Eidos geliştiricileri Deus Ex serisinin ölmediğini açıkladılar

Aslına bakarsanız oynanış mekanikleri anlamında oyunculara derin öğeler sunan Deus Ex serisini basma kalıp bir şekilde oyuncular karşısına çıkartmak yanlış olur. Oyunun özellikle bölüm tasarımlarında görülen ince detayları geliştirmek, büyük zaman alıyor. Bu yüzden yeni bir Deus Ex oyunu geliştirmek, hem oldukça maliyetli hem de firmanın zamanını fazlasıyla alacak bir proje olacaktır. Şimdilik başka projeler üzerinde çalışan geliştiriciler, umarız sekizinci jenerasyon konsol nesli sona ermeden yeni bir Deus Ex oyunu daha geliştirirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 7.05.2018 15:10
Kıyamayıp bilgisayarımdan silemediğim oyunlardan birtanesidir. Baştan başlayıp bambaşka yollarla tekrar bitirdiğim bir oyun. Keşke yenisini yapsalar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Deus Ex oyunu hakkında Eidos firması ne düşünüyor?
İlginizi Çekebilir