Yeni DLSS destekli oyunlar duyuruldu

Murathan Özlü 24.05.2022 - 17:18
Yeni DLSS destekli oyunlar Nvidia'nın bir kaç saat önce gerçekleşen yayınında duyuruldu, oyunlar arasıdna Hitman 3'de bulunuyor

Yeni DLSS destekli oyunlar Nvidia sunumunda duyuruldu. Firmanın yapay zeka ve bulut servislerine yoğunlaştığı sunumda oyuncuların dikkatinden kaçmayan detay ise  DLSS ve RTX desteğine sahip yeni oyunlar oldu.

Nvidia, aralarında Hitman 3'ün de bulunduğu yaklaşık 10 oyuna DLSS ve RTX desteği duyurdu.

Yeni DLSS destekli oyunlar arasında F1 2022 ve Hitman 3 bulunuyor

Hitman 3 geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmış ve 2021'in en iyi oyunlarından biri olmuştu. Oyuna DLSS ve RTX  desteği geleceği bir süredir konuşuluyordu ve bu duyuru ile kesinleşmiş oldu. Bu da oyunu çalıştırmakta sorun yaşayan oyuncuları sevindirecek bir gelişme oldu. Ayrıca Hitman 3'e yakın dönemde bir "roguelike" modun da eklenmesi bekleniyor. 

Yeni DLSS destekli oyunlar
Duyuruda RTX ve DLSS desteği geleceği duyurulan bir diğer dikkat çekici oyun da F1 2022 oldu. Oyun1 Temmuz'da piyasaya çıkacak. F1 2021'de RTX ve DLSS desteği halihazırda bulunuyor.  Nvidia DLSS desteği gelecek diğer oyunlardan bazılarıysa  Deep Rock Galactic, Leap, Loopmancer, Hydroneer, Propnight, Raji: An Ancient Epic, Turbo Sloths ve Warstride Challenges oldu.

Hitman 3 desteği içeren yeni Nvidia güncellemesi de yayınlandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni DLSS destekli oyunlar duyuruldu
İlginizi Çekebilir