Yeni Doktor Who oyuncusu düşündüğünüz kişi değil!

Murathan Özlü 24.10.2022 - 17:23
Dr. Who 13.cü sezonu dün sona erdi, izleyiciler, daha önce duyurulanın aksine yeni Doctor Who oyuncusunu görünce bir sürpriz ile karşılaştılar.

Jodie Whittaker'ın doktoru, dizinin 13.cü sezonunun final bölümüyle dün BBC ekranlarında izleyiciye veda etti. Whittaker'dan sonraki doktorun Ncuti Gatwa olacağı, yani ilk Siyah Doctor Who'nun ekranlara geleceği Haziran ayında belli olmuştu. Ancak dizi yapımcıları, izleyiciye bu konuda "ufak" bir sürpriz hazırlamışlar.


Yazının kalan kısmı çok büyük spoiler içermektedir!

Yeni Doctor Who oyuncusu beklediğiniz kişi değil!

Jodie Whittaker, dün akşam yayınlanan, 90 dakikalık sezon finali bölümü ile Doctor Who evrenine veda etti.Bölümün sonunda, ölümü kabullenerek bir sonraki Doktor'a evrilen Whittaker'ın yerine herkes Ncuti Gatwa'nın gelmesini beklerken, çok büyük bir sürpriz ile karşılaştılar. Çünkü 14.cü Doktor'u canlandıracak olan kişi, 2005-2010 yılları arasında 10.cu Doktor'u canlandıran David Tennant'dan başkası olmayacak! Evet, Doctor Who tarihinin en meşhur Doktor'larından Tennant, diziye dönüyor!

Yeni Doctor Who oyuncusu
Ancak hevesinizi kursağınızda bırakalım. Tennant bu rolde kalıcı olmayacak. Dizinin showrunner'ı Russell T. Davis, Tennant'ın 3 özel bölüm kapsamında diziye döndüğünü ve 15.ci Doktor'a, yani Ncuti Gatwa'nın Doktor'una "gizem, korku, robotlar ile dolu ve tabi ki eğlenceli! bir macera" ile bayrağı devredeceğini vurgulamış.

Ancak, Tennant'ın kısa süreli yardımcısının da, zamanında Catherine Tate'in canlandırdığı Donna Noble olacağını söylersek, bahsi geçen 3 bölümün izlemeye değer olacağını anlayabiliriz. Ayrıca dizinin 14.cü sezonunda Neil Patrick Harris'de yer alacak, rolü tam kesinleşmese de Doktor'un düşmanı rolünde olması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 16:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 21:18
Jodie gelince bırakmıştık Tennant gelince tekrar döneriz Gatwa gelince yine bırakırız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 14:51
Baktılar dizi batıyor, mecbur seyirciyi tutacak birşey yaptılar. Umarım bölümler güzel olur. Düzgün bir doctor who bölümü izlemeyeli baya oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2022 10:00
Yeni sezonda izlenecek bölümler belli oldu anlaşılan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Doktor Who oyuncusu düşündüğünüz kişi değil!
İlginizi Çekebilir