Yeni Dragon Age oyunu için konsept çizim yayınlandı

Ersin Kılıç 21.03.2021 - 15:21
Oyunun yaratıcı yönetmeni yeni Dragon Age oyunu için sosyal medya hesabından bir konsept çizim daha paylaştı.

Yeni Dragon Age oyunu için heyecanlı bekleyiş bir süre önce başladı diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl düzenlenen EA Play etkinliğinde ilk olarak teknik demolar ile birlikte ortaya çıkan yeni Dragon Age oyunu için bu sene içerisinde daha fazla bilgi ile karşılaştık. Muhtemelen Dragon Age 4 olarak adlandırılacak bu oyunun ilk olarak kısa bir teaser videosu yayınlandı. Sonrasında ise yapım aşamasına dair bazı konsept çizimlere kavuşmaya başladık. İşte oyun için yeni bir konsept çizim çalışması daha geldi.

Yeni Dragon Age oyunu için görseller gelmeye devam ediyor

Oyunun yapımcı koltuğuna oturan isimlerden biri olan Christian Dailey, kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir konsept çizim daha paylaştı. Bu görsele baktığımızda sol tarafta oyunun muhtemel logosu ile birlikte bir karakter tasarımına yer verildiğini görüyoruz. Hunter sınıfına benzeyen bu tasarımda özellikle karakterin eline bulunan ve büyücü sopasına da benzeyen silah dikkat çekiyor. Ayrıca arka planda karakterin büyük bir şehirde yer aldığını da görüyoruz. yeni oyunda açık dünya dinamiklerinin yanı sıra büyük yerleşim bölgelerine de yer verilmesi bekleniyor. Dailey hafta sonuna özel olarak yayınladığı bu görselde oyunun yaratıcı yönetmeni Matthew Goldman'ı da etiketlemiş.

Yeni Dragon Age oyunu için konsept çizim yayınlandı

Dragon Age serisinin bu yeni oyununda da daha önceki yapımlarda gördüğümüz Darkspawn tehditi ile karşı karşıya kalacağız. Seriye yeni bir başlangıç yapacağı da belirtilen oyunhem grafiksel olarak hem de tema anlamında Dragon Age serisinin diğer oyunlarına göre çok daha farklı bir yapıya sahip olacak. Resmi çıkış tarihi verilmese de 2022 yılında rafları süslemesi beklenen oyunun ilk oynanış videosunu da büyük bir merakla bekliyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
arinharita
arinharita 22.03.2021 09:53
Güzel görseller.. Ancak hem Dragon Age'i yapan ekibin başı hem Mass Effect'i yapan ekibin başı aynı gün istifa etmesi, acaba dedirtiyor. Tabi tahminim bu oyunların başta SP/MP tarzı yapmak iken daha sonra EA'nın kararı ile sadece Single Player odağına kayması kalan geliştiricilerin gönlünü almak ve Star Wars Jedi Fallen Order'ın başarısını bu oyunlarla iyice perçinlemektir. Tek umudum 13-14 yaşlarında başladığım bu iki serinin şahlanıp hakettiği değeri görmesidir. Hadi Bioware görelim seni !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 02:10
Budur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 01:32
inşallah güzel olur ya.. 3 oyunu da severek oynadım..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Dragon Age oyunu için konsept çizim yayınlandı
İlginizi Çekebilir