Yeni Final Fantasy oyunu açık dünya olabilir

Furkan Güler 18.09.2017 - 11:35
Hajime Tabata önemli açıklamalarda bulundu

Son olarak Final Fantasy XV ile büyük bir kesim oyuncunun beğenisini toplarken, bazı oyuncuların da olumsuz eleştirilerine maruz kalan Hajime Tabata, yeni Final Fantasy oyunu hakkında konuştu. Sahip olduğu MMO elementleri sayesinde Final Fantasy ruhunu zedeleyen Final Fantasy XV, Tabata'ya göre oyuncuları yeni deneyimler yaşatmayı başarmış. PAX West fuarında Hajime Tabata ile röportaj yapan yabancı basın, Tabata ve ekibinin açık dünya öğesi üzerinde oldukça fazla çalıştıklarını belirtti. Diğer bir yandan Nintendo'nun en hit oyunu olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan çok şey öğrendiklerini söyleyen Hajime Tabata, halen yeni Zelda oyununu oynamadığını belirtti. Şahsen Tabata'nın oyunu oynamadan neleri öğrendiğini merak ediyorum.

Yeni Final Fantasy oyunu açık dünya olabilir

Yeni Final Fantasy oyunu, Final Fantasy 15'in temelleri üzerine kurulacak

Video oyun dünyasının köklü serilerinden Metal Gear Solid, Final Fantasy ve son olarak The Legend of Zelda'nın açık dünyaya geçmesine bazı oyuncuları kızdı. Ancak açık öğesini başarılı bir şekilde ekleyen The Legend of Zelda'dan sonra eski RYO serilerine de açık dünya öğesinin yedirebildiğini öğrendik. Şahsen Metal Gear Solid 5 ve Final Fantasy XV'in açık dünyaya geçtikten sonra oyunların yarım bırakılmış bir halde piyasaya çıktığını düşünüyordum. Bakalım yeni Final Fantasy oyunu daha sağlam temellere sahip bir biçimde karşımıza çıkacak mı? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cemlat
Cemlat 18.09.2017 14:34
Bu aralar FF oyunları hakkında ki en ufak haberleri bile kaçırmadığınız için teşekkürler. En ufak gelişmede haberimiz oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Final Fantasy oyunu açık dünya olabilir
İlginizi Çekebilir