Yeni Fortnite karakterleri Nathan Drake ve Chloe Frazer olacak

Murathan Özlü 13.02.2022 - 18:29
Önümüzdeki hafta vizyona girecek Uncharted filmi öncesinde, Nathan Drake ve Chloe Frazer yeni Fortnite karakterleri olarak oyuna katılacaklar.

Yeni Fortnite karakterleri, önümüzdeki hafta vizyona girecek olan Uncharted filmi öncesinde Nathan Drake ve Chloe Frazer olacak. İki karakterin de hem oyun içi hem de filmdeki aktörlerin canlandırdığı versiyonları oyuna eklenecek. Uncharted skinleri Fortnite'a 17 Şubat'ta eklenecek, film ise 18 Şubat'ta vizyona girecek.

Yeni Fortnite karakterleri Uncharted serisinden geliyor

Fortnite, oyuna eklenecek yeni karakterlerin tahmin edilmesi için geçtiğimiz hafta Epic Games resmi sitesinden bir bilmece yayınlandı. 14 karakterden oluşan şifreyi, @thesquatingdog isimli Twitter hesabı bilmeceyi çözerek, Uncharted oyunlarına gönderme yapan "sicparvismagna" şifresini ortaya çıkarmıştı. Kodu Epic Games'in sitesine yazan oyuncular, şu an "Liste Dışı" olan Uncharted x Fortnite crossover videosuna yönlendiriliyorlar.

Uncharted skinlerinin film versiyonlarını, Tom Holland'ın hayat vereceği Nathan Drake ve Sophia Ali'nin canlandıracağı Chloe Frazer olarak göreceğiz. Karakterlerin oyun içi modelleri ise, Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy'den alınmış.
Yeni Fortnite karakterleri

Bu skinlerin oyuna eklenmesi ile birlikte Tom Holland ikinci kez Fortnite evrenine eklenmiş olacak. Daha önce de Spider-Man No Way Home crossoverı kapsamında Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı oyuna eklenmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Fortnite karakterleri Nathan Drake ve  Chloe Frazer olacak
İlginizi Çekebilir