Yeni Game of Thrones dizisi Fatih Aegon'a odaklanabilir!

Ersin Kılıç 5.05.2019 - 15:35
George R.R. Martin'den önemli bir ipucu geldi

Bitmesine sadece 3 bölüm kalan Game of Thrones için yeni projelerin yolda olduğunu daha önceki haberlerimizde açıklamıştık. Bu projeler zaman içerisinde büyük bir kafa karışıklığına da sebep olmuştu. Kitabın yazarı olan George R.R. Martin ise işte bu karışıklığa yaptığı yeni bir açıklama ile son verdi.

George R.R. Martin, Game of Thrones için 3 dizi projesi geldiğini açıkladı

Bu karışıklığın en büyük sebebi ise daha önce gelen iptal haberleri. Hatırarsanız geçtiğimiz yıl ilk olarak Game of Thrones için 5 yeni dizi projesi daha yapıldığı duyurulmuştu. Belli bir süre sonra ise bu 5 projeden 4 tanesinin iptal edildiğini ve sadece Naomi Watts gibi önemli oyuncuların yer aldığı bir projenin hayatta kaldığını öğrenmiştik. İşte tüm bu açıklamalardan sonra George R.R. Martin yazdığı bir blog ile bu karmaşayı bir nevi düzeltmiş oldu.

Sözlerine "okuduğunuz her şeye inanmayın" diyerek başlayan George R.R. Martin, Game of Thrones için aslında en başta açıklandığı gibi 5 farklı proje olduğunu fakat bu projelerden 3 tanesinin yolunda gittiğini açıkladı. Hatta az önce de belirttiğim gibi bu 3 projeden Naomi Watts'lı ilk projenin spin-off olacağı ve bu sene çekilmeye başlanacağı da belirtilmiş. George R.R. Martin ayrıca yapım aşamasında olan diğer 2 projenin ise senaryo aşamasında olduğunu ve bu aşamanın da sonuna gelindiğini açıkladı.

Bu açıklamalar sonrasında yeni dizi projelerinin hangi konuda olduğunu ise tabi ki söyleyemeyeceğini belirten George R.R. Martin, takipçilerine sadece Fire & Blood ipucunu verdi. verilen bu ipucuna baktığımızda ise olayların Game of Thrones hikayesinden 300 yıl öncesine dayandığını görüyoruz. Muhtemelen bu projede targaryen ailesine ve Demir Tahtı da yaptıran Fatih Aegon karakterine odaklanılacak.  

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 07:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 16:43
Şişkoya para tatlı geldi kitapları yazıp bitireceğine popüler kültürün esiri oldu. asla Tolkien gibi olamayacaksın Martin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 11:53
Peki asıl soru şu Ned Stark’ı da görebilecek miyiz? Ya da o da bizi görebilecek mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 02:35
cgi parası gitmesin diye 2 sezon ghost'u göstermeyen adamlar denerisin ejdarhalarından daha büyük 3 tane ejderhayı nasıl sokarlar merakla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Game of Thrones dizisi Fatih Aegon'a odaklanabilir!
İlginizi Çekebilir