Yeni God of War duyuruldu!

Erman Demirci 3.06.2010 - 12:31
Yeni God of War duyuruldu!
Sony PSP için Kratos'u ikinci kez sahneye alıyor ve bu sahnenin arkasındaki ekip Chains of Olympus'u geliştiren başarılı kadro. Hazırlıksız yakalandık, kabul ediyoruz. Yine de bu konsere davetliyiz.

Yapımcılığını Ready at Dawn Stüdyoları'nın üstlendiği God of War: Ghosts of Sparta etiketini taşıyacak bu ikinci oyun, God of War 3'ün taze başarısından sonra bu yıl PSP'ye çıkacak. Oyun, Chains of Olympus'un tersine God of War 1 ve 2 arasındaki zaman diliminde geçecek ve Kratos'un Ares'i alaşağı etmesiyle sonuçlanan birinci oyunun sonundaki olayları ve sonuçları aydınlatacak.

"God of War serisi şimdiye kadarki en yüksek momentumunu kazanmışken onu durdurmak istemedik ve God of War: Ghost of Sparta ile bu yükselişin devam etmesinden duyduğumuz heyecan hat safhada" diyen SCEA'nın genel başkanlarından Scott A. Steinberg bu konuyu şöyle açıyor: "Bu yeni macerada Kratos, PSP üzerinde şimdiye dek görülmemiş bir şekilde boy gösterecek ve ilginç deneyimler vaad edecek. Kemik oyuncularımızın yanında yeni başlayanlar için de her zaman her yerde eğlence olanağı sağlayacak."

Bunu hakkaten bekliyoruz, artık otobüste ayakta kalsak bile sorun değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni God of War duyuruldu!
İlginizi Çekebilir