Yeni God of War Ragnarök videosu beklentinizi yükseltebilir

Ersin Kılıç 14.09.2022 - 01:44
State of Play sunumunda God of War Ragnarök için oyuncuların sabrını zorlayacak, aksiyon dolu bir video yayınlandı.

Uzun süredir beklediğimiz ve nihayetinde önümüzdeki Kasım ayında kavuşacağımız God of War Ragnarök için aksiyon dolu yeni bir video yayınlandı. Geçtiğimiz dakikalarda sona eren yeni State of Play sunumunda oyunun temasına sahip olan bir DualSense duyurusundan sonra God of War Ragnarök videosu da yayınlandı. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı bu videoda hikaye adına da çok önemli sahneler görüyoruz.

Yeni God of War Ragnarök videosu yayınlandı

Yeni God of War Ragnarök videosu beklentinizi yükseltebilir

Yayınlanan yeni video Atreus'un "Herkesin bir sırrı vardır" cimlesi ile başlıyor. Zaten yeni videoda karakterin bir nevi yol gösterdiğini ve Kratos'u peşine taktığını görüyoruz. Bu noktada özellikle ikili arasındaki "Senin korumana ihtiyacım yok" tartışması oldukça dikkat çekiyor. Atreus'un tıpkı annesi gibi ağaçları işaretlediği bir sahneye de yer verildiğini görüyoruz. Kratos'un bir noktada baltasını, blade of chaos'u bırakması da videonun dikkat çeken detayları arasında yer alıyor.

Daha önceki videolarda gördüğümüz gibi Tyr'i serbest bıraktıkları sahneye bu videoda da yer verilmiş. Kendisi oyunun en önemli karakterleri arasında yer alacak. Ayrıca bu video ile birlikte Odin'i de silüet olarak ilk defa görüyoruz. kratos'un kapısına dayanan Odin "Aslında savaş falan istediğin yok, değil mi Kratos?" sözleri ile kafaları karıştırıyor. Diğer taraftan yapım ekibi Odin'i farklı bir şekilde ele alacaklarını zaten açıklamışlardı. Bu sahnede de bunun bir ipucunu görüyoruz.

Videoda Kratos'un Angrboda'yı sırtladığı sahne dışında tabi ki finaldeki Thor kapışması da bir hayli dikkat çekiyor. Diğer taraftan Odin'in Kratos'a "tanrı olmak" hakkında söyledikleri de videonun öne çıkan ve merak edilen noktaları arasında diyebiliriz.

Oynanış tarafına baktığımızda ise ilk oyuna göre daha atik bir yapı olacağı kendisini hissettiriyor. Sinematik anlamında ise oyunda yine epik sahnelerin bizi beklediğini şimdiden söyleyebiliriz. 9 Kasım 2022'de çıkacak God of War Ragnarök videosuna Türkçe altyazılı olarak aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 66
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
dahakaa
dahakaa 17.09.2022 23:20
Bende biliyorum bu oyunların senelerce hangi şartlar altında yapılıp biz oyun severlere sunulup ve bu işe emek verenlerin yapmış oldukları sanatsal tarafı olsun enine boyuna yaşamış oldukları zorluklar ve fazla mesai yapıp biz oyun severlere birşeyleri yetiştirmeye çalışmaları bunların hepsinin farkındayım ama sen empati yapmıyorsun. Ben bir ekmeğin fiyatını bile hesaplar oldum gönül isterki bende yapılmış olan emeğe sahip çıkayım ama olmuyor kardeş şimdi bana nasılsın desen memleket gibiyim derim var gerisini sen anla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
dahakaa
dahakaa 15.09.2022 04:30
şimdi ps5 olmayanı burada eziklemeniz çokmu doğru evet param yok alamıyorum oyun gerçekten güzel bu zamana kadar imkanım oldukca seriyi oynamaya çalıştım şu an bu oyunu oynayamıyorum diye üzülmüyorum kendi ülkemin vatandaşımın kendi vatandaşını ezdiğini görünce üzülüyorum...
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2022 09:58
Simdi ps5 oyunlari pahalı diyorsun doğru ancak ps store da duzenli olarak indirimler oluyor zaten azicik bekler yine bir indirimden yararlanirsin. Korsan konusunda birsey diyemiyorum oynuyorsan o da bi noktada emeğe saygisizlik gibi geliyor. Adamlar yillarini veriyor sen belese oynuyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2022 14:15
Kardeş ps5'i olmayanları kimse eziklemiyor, fakat ps5'i olmayanlarda rangörakı yerden yere vuruyor yok dlc yok update gibi söylemler
dahakaa
dahakaa 16.09.2022 03:54
peki ps5 oyunlarının fiyatını ne yapacağız ben her zaman original oyun oynayamıyorum doların engellenemez yükselişinden dolayı korsan oynuyorum fiyatı çok yüksek olan oyunları biraz ironi yaparsak sanırım dahada anlaşılır olacağım..
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2022 18:50
İyi ama pc ps5 ten daha pahalıya geliyor fiyat performans olarak konsol daha mantıklı şuan ama gel gelelim bizim millet konsola dusman nedense
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2022 21:24
Bu oyun piyasaya hayat verecek. Adamlar yine yapmış yapacağını. Çıta iyice yükselmiş. Aynı şekilde beklentiler de öyle oluyor haliyle. Çıktığında neler olacağını hep beraber görürüz. Böyle bir oyunun tadını çıkarmak varken, tartışmak çok gereksiz. Çıktığında Alıp oynayın keyfinize bakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2022 22:36
PS5 i olmayanlar agliyorlar muhahahaha :D
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2022 21:06
Oyun ps4e de geliyor -_-
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pelerinsiz Süpermen
Pelerinsiz Süpermen 16.09.2022 16:56
Almanya'da da ps5 almak oldukca zor. Bulamiyorsun hicbir yerde. Millet Botlarla programlarla bir sekilde haberi oluyor da aninda alabiliyor. Neyseki arkadas ayarladi benim icin. Öylelikle alabildim. Tam zamaninda almisim. Bu oyunu kacirmak istemezdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni God of War Ragnarök videosu beklentinizi yükseltebilir
İlginizi Çekebilir